15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Αυτός είναι ο 64χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικη

Στη δημοσιότητα έδωσε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών τη φωτογραφία και τα στοιχεία της ταυτότητας ενός άντρα, που κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια. Πρόκειται για τον 64χρονο Χρήστο Δημητρίου , από το Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας ο οποίος συνελήφθη ύστερα από ένταλμα που εκδόθηκε σε βάρος του καθώς φέρεται να ασέλγησε σε ένα εξάχρονο κοριτσάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla gr, ο 64χρονος συνταξιούχος ναυτικός διατηρούσε ένα σπίτι στην περιοχή της Πάτρας. Ο μεγάλος κήπος με το γκαζόν αλλά και ένα σκυλάκι το οποίο φώναζε «κοτόπουλακι» ήταν τόπος συνάντησης για πολλά μικρά παιδιά της γειτονιάς. Οι γονείς τον γνώριζαν και έδειχναν εμπιστοσύνη, την οποία όπως φαίνεται ο 64χρονος τουλάχιστον μία φορά την εκμεταλλεύτηκε.

Στις αρχές του περασμένου Ιουνίου το μικρό κορίτσι μίλησε στην μητέρα του και με την αθωότητα της ηλικίας του περιέγραψε τα χάδια σε διάφορα σημεία του σώματος της τα οποία την έκαναν να νιώθει άσχημα. Η μικρούλα είπε τι ακριβώς της είχε κάνει, όχι μία φορά, ο 64χρονος συνταξιούχος ναυτικός. Οι γονείς του παιδιού αμέσως απευθύνθηκαν στις αρχές και λίγες μέρες αργότερα εκδόθηκε ένταλμα. Αστυνομικοί της ασφάλειας Πατρών εντόπισαν τον 64χρονο και τον συνέλαβαν.

Σε συζητήσεις που είχαν μαζί του φέρεται να παραδέχτηκε την πράξη του, χωρίς όμως να προβάλει κάποια δικαιολογία. Αυτό που καλούνται να βρουν οι αρχές είναι αν η 6χρονη ήταν το μοναδικό θύμα του 64χρονου.

Στην ανακοίνωση της η αστυνομία αναφέρει ότι «η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2610695150 & 2610695130 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας».

Περισσότερα Άρθρα

Τροχαίο δυστύχημα στην Κορίνθου-Τριπόλεως: Ένας 15χρονος ήταν ο οδηγός του ΙΧ που έκανε όπισθεν στην Εθνική Οδό

Ένας 15χρονος ήταν ο οδηγός του μοιραίου οχήματος που προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική Οδό Κορίνθου-Τριπόλεως, κάνοντας όπισθεν στον ΣΕΑ Σπαθοβουνίου πάνω στην Εθνική Οδό, σύμφωνα με νεότερα στοιχεία από την Αστυνομία. Το θανατηφόρο δυστύχημα συνέβη στις 5 τα ξημερώματα στο Σπαθοβούνι και είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο νεαρά παιδιά. Το […]

Κορονοϊός: 1.645 παραβάσεις και 3 συλλήψεις την Παρασκευή για παράβαση μέτρων

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού. Χθες, Παρασκευή 22 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια (74.537) έλεγχοι, από τους οποίους οι (8.993) στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος». Βεβαιώθηκαν συνολικά (1.645) παραβάσεις και (3) συλλήψεις, ως […]