17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ο γαμπρός πήγε στο γάμο με νεκροφόρα!

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν, χθες, στην πόλη της Σπάρτης. Άναυδοι και με τα κινητά ανά χείρας οι πολίτες της Λακωνικής πρωτεύουσας παρακολουθούσαν το θέαμα ενός γαμπρού, εργαζομένου στο γραφείο τελετών «Βλάχος – Μπαρέλος», να κατευθύνεται με στολισμένη νεκροφόρα στην εκκλησία, με σκοπό να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του.

Μάλιστα, η νύφη ακολουθούσε τη νεκροφόρα με ένα jeep, κάνοντας την καθιερωμένη περατζάδα στους δρόμους της Σπάρτης, πριν την τελετή.

Φυσικά, το σκηνικό έγινε viral στην τοπική κοινωνία, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι μετά την τελετή, ο γαμπρός πήρε τη νύφη κι έφυγαν για τη δεξίωση με τη νεκροφόρα!

Δείτε το βίντεο του FLY:

Περισσότερα Άρθρα

Οδικά έργα 220 εκ. ευρώ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου εντάσσονται στο ΕΣΠΑ

Συνολικού προϋπολογισμού 221.370.000 ευρώ είναι τα ώριμα μελετητικά οδικά έργα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, τα οποία θα ενταχθούν το επόμενο χρονικό διάστημα στο ΕΣΠΑ 2014 – 2020. Τα έργα αυτά είναι τα εξής: 1 Βελτίωση – κατασκευή οδικού τμήματος Αγία Ελεούσα – Αρκαδικό 18.000.000 2 Bελτίωση της οδού Γκούρα – Σαραντάπηχο – Δερβένι 18.000.000 3 Παράκαμψη […]

Παρέλαση αυτοκινήτων στο Άργος

Κάποιοι πολίτες του Άργους αποφάσισαν να κάνουν σήμερα τη δική τους παρέλαση με τα σημαιοστολισμένα αυτοκίνητά τους. Ξεκίνησαν από την Παναγία στο Άργος και συνέχισαν για τους Μύλους και τη Νέα Κίο, κορνάροντας μάλιστα στο δρόμο, τιμώντας με τον δικό τους παράδοξο τρόπο την Εθνική μας Επέτειο. π