18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Συλλήψεις σε Αργολίδα, Αρκαδία, Λακωνία και Μεσσηνία

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

 

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για τα – κατά περίπτωση- αδικήματα για τα ναρκωτικά και παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού Συνελήφθη, σήμερα (9.7.2022) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, με συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Αργολίδας, 52χρονη αλλοδαπή, γιατί σε έρευνα που έγινε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτησίας της, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -10,33- γραμμαρίων καθώς και το χρηματικό ποσό των -2.680- ευρώ, ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Επιπλέον, συνελήφθη 58χρονη ημεδαπή, εργαζόμενη στο κατάστημα, για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή Συνελήφθη, χθες (8.7.2022) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών, 25χρονος ημεδαπός, γιατί λίγο νωρίτερα είχε αφαιρέσει από παλαιά επιχείρηση, -5- σώματα καλοριφέρ, τα οποία βρέθηκαν και θα αποδοθούν. Τέλος, κατασχέθηκε όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

 

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά Συνελήφθησαν, χθες (8.7.2022) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 28 και 30 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν τσιγαριλίκι και ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -11,8- γραμμαρίων, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (8.7.2022) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, 45χρονος ημεδαπός, γιατί διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, -10- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -40- εκατοστά, περίπου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, μαζί με  καλλιεργητικό εξοπλισμό.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα για ναρκωτικά Συνελήφθησαν, χθες (8.7.2022) το πρωί, σε τρεις ξεχωριστές περιπτώσεις, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 22, 24 και 29 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν μικροποσότητες και τσιγαριλίκι κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Περισσότερα Άρθρα

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (15.11.2022) το πρωί, στην Κερατέα Αττικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 40χρονος ημεδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά και τα όπλα. Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, ανωτέρω αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα σε οικία του, όπου σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, κατελήφθη να έχει εγκαταστήσει πλήρως οργανωμένο και εξοπλισμένο εργαστήριο […]

Σύλληψη 55χρονου για γενετήσιες πράξεις σε 8χρονη

Για γενετήσιες πράξεις σε βάρος 8χρονης συνελήφθη, κατόπιν καταγγελίας, ένας 55χρονος, στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης. Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, η ανήλικη έπαιζε το απόγευμα της Τρίτης με φίλους της μπροστά από το σπίτι του 55χρονου, όταν εκείνος την κάλεσε κοντά του, με το πρόσχημα να την βοηθήσει στο παιχνίδι της. Εν συνεχεία, κι ενώ της μιλούσε […]