20 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

ΚΟΜΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ- Αλλαγή σημείου τεστ στο Ναύπλιο από 14/7

Η ΚΟμΥ Αργολίδας ενημερώνει ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού του Ναυπλίου, από την Πέμπτη 14/07/2022 θα πραγματοποιεί δωρεάν rapid test στον ισόγειο χώρο του Κοινωνικού Ιατρείου του Δήμου Ναυπλιέων (επί της οδού Αγίων Πάντων) καθημερινά από ώρα 9:00 έως 14:00 και Κυριακή 09:00 έως 15:00.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Ναυπλιέων και ιδιαιτέρως τον Δήμαρχο κ. Κωστούρο και τον Αντιδήμαρχο κ. Ζέρβα Χρήστο Δημήτριο για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας και την παραχώρηση του χώρου.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αργολίδας κκ. Νεκτάριο για τα σχεδόν δύο χρόνια φιλοξενίας της κινητής ομάδας μας στο Κέντρο Νεότητας της Μητροπόλεως καθώς και για την γενικότερη έως τώρα συνεργασία και στήριξη στο έργο μας.

Η επόπτης ΚΟΜΥ Αργολίδας
Ελίνα Παπαδοπούλου
Γενικός Οικογενειακός Ιατρός
Επιμελήτρια Α΄ ΕΣΥ

Περισσότερα Άρθρα

Φθινόπωρο περιορισμών λόγω πανδημίας

Ενημέρωση για τα μέτρα Δημόσιας Υγείας που θα εφαρμοστούν το φθινόπωρο, λόγω πανδημίας, πραγματοποιείται αυτή την ώρα από τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια. Στην ενημέρωση συμμετέχει και η διευθύντρια της ΜΕΘ του ΓΝ «Ευαγγελισμός», πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας, καθηγήτρια Αναστασία Κοτανίδου. Ο υπουργός Υγείας είπε μεταξύ άλλων: «Πάνω από το 90% των ανθρώπων […]

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ – Νέος υποψήφιος o Αθανάσιος Κυριάζης (Ριγανάς)

ΜΑΖΙ ΜΑΣ και o Αθανάσιος Κυριάζης (Ριγανάς) του Ιωάννη. Ο Θανάσης είναι ιδιωτικός υπάλληλος και κατοικεί μόνιμα στο Άργος με την οικογένεια του. Ενώνει και αυτός τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Μαλτέζο και τα υπόλοιπα μέλη της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ για μια νέα δημοτική αρχή. Καλό Αγώνα και με τη νίκη!