15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ανακοίνωση Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη

Από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ανακοινώνεται η κάτωθι δήλωση του Υπουργού Τάκη Θεοδωρικάκου:

«Με έκπληξη πληροφορήθηκα την ανακοίνωση της Ένωσης Εισαγγελέων με αφορμή τη σημερινή  συνέντευξη μου σε τηλεοπτικό σταθμό. Στη συνέντευξη αυτή, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, που περιέγραφε ότι η αστυνομία αφήνει ελεύθερους συλληφθέντες κακοποιούς, εξήγησα το αυτονόητο: Η αρμοδιότητα  ποινικής αξιολόγησης συλληφθέντων ατόμων δεν ανήκει στην Ελληνική Αστυνομία αλλά στη Δικαιοσύνη, η οποία εφαρμόζει τους Νόμους. Αυτό επαναλαμβάνω και τώρα, οι εξουσίες είναι διακριτές όπως ορίζει το Σύνταγμά μας, το οποίο τηρούμε απαρέγκλιτα».

 

Περισσότερα Άρθρα

Δ. Καμπουράκης: Τι μου είπε η κουτσή Μαρία για την Κρήτη

Έκανε βόλτες στα σοκάκια και στην αγορά, ήπιε τσικουδιές, άκουσε μαντινάδες, έδωσε συνεντεύξεις σε κρητικά κανάλια, γενικά πέρασε καλά στην Κρήτη ο Αλέξης. Εντάξει, στις εκλογές του 2019 οι τέσσερις νομοί της μεγαλονήσου ήταν πορτοκαλί, λογικό είναι να νιώθει εκεί σαν το σπίτι του. Εκτός κι αν δεν κατέβηκε στο νησί για να χαλαρώσει σαν […]

Αρνητικά τα rapid test στο προσωπικό της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Ερμιονίδας

Σήμερα πραγματοποιήθηκαν Rapid Test στο προσωπικό της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Ερμιονίδας. Τα αποτελέσματα ήταν όλα αρνητικά. «Συνεχίζουμε υγιείς και προσεχτικοί ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στους Δημότες μας.», τονίζει σε δήλωση του ο Αντιδήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Τσαμαδός.