16 °C Argos, GR
19 Μαρτίου 2024

Δύο άγριες μητροκτονίες σε Ηράκλειο και Θεσσαλονίκη

Δύο μητροκτονίες με διαφορά μόλις λίγων ωρών αποκαλύφθηκαν σε Ηράκλειο και Θεσσαλονίκη, αναστατώνοντας τις τοπικές κοινωνίες, αλλά και ολόκληρο τον ελλαδικό χώρο. Τα «καμάρια» τους έβαλαν τέλος στη ζωή τους με ιδιαίτερη αγριότητα.

Ο 42χρονος γιος στην Κρήτη ξυλοκόπησε κατά κυριολεξία και μέχρι θανάτου τη 67χρονη μητέρα του με ένα καδρόνι και συνελήφθη από του αστυνομικούς ενώ βρισκόταν μέσα στα αίματα. Στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, ο 50χρονος προκάλεσε στη 79χρονη μητέρα του τραύματα από νύσσον και τέμνον όργανο στη δεξιά τραχηλική χώρα και την άφησε νεκρή μέσα στην μπανιέρα.

Μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκε ο άλλος γιος της οικογένειας, που ανησύχησε καθώς η μητέρα του δεν έδινε σημάδια ζωής τα τελευταία 24ωρα. H σορός της μητέρας του πέντε ημέρες μετά το έγκλημα ήταν σε προχωρημένη σήψη.

Οι γείτονες άκουσαν φωνές

Σύμφωνα με πληροφορίες του creta24.gr, o 42χρονος μετά από καβγά χτύπησε την 67χρονη μητέρα του με ξύλο στο κεφάλι και στο σώμα, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει θανάσιμα. H ιστοσελίδα cretalive.gr μεταδίδει ότι γύρω στις 12.30 δράστης και θύμα φέρεται να είχαν λεκτικό επεισόδιο.

Μάλιστα, γείτονες άκουσαν φωνές από την οικία της άτυχης ηλικιωμένης -δράστης και θύμα έμεναν σε διαφορετικά σπίτια- και έσπευσαν στο σημείο για να δουν τι είχε συμβεί. Τότε ήταν που αντίκρισαν τον γιο της 72χρονης μέσα στα αίματα και την άτυχη γυναίκα σε άθλια κατάσταση στο υπνοδωμάτιο της οικίας με χτυπήματα από καδρόνι σε όλο της το σώμα και στο κεφάλι.

Ο 50χρονος δεν θυμάται τίποτα

Όσον αφορά για την περίπτωση της Θεσσαλονίκης, ο 50χρονος, σύμφωνα με το thestival.gr, παρότι ομολόγησε την πράξη του, δεν θυμόταν απολύτως τίποτα από το έγκλημα που διέπραξε, και έτσι ζητήθηκε με εισαγγελική παρέμβαση ο εγκλεισμός του στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Δεν είχε καμία μνήμη ως προς το γιατί αλλά και το πότε διέπραξε το αποτρόπαιο έγκλημα.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης που χειρίστηκαν την υπόθεση έφτασαν πολύ γρήγορα στην εξιχνίασή της. Μάλιστα, σύμφωνα με το voria.gr, στη σκηνή του εγκλήματος εντοπίστηκαν μαχαίρια. Εις βάρος του 50χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και παράνομη οπλοχρησία.

ΠΗΓΗ: Ζούγκλα

Περισσότερα Άρθρα

Αλλάζει ο καιρός: Σε ποιες περιοχές αναμένονται βροχές

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, βροχές και ενδεχομένως μεμονωμένες καταιγίδες αναμένεται να εκδηλωθούν στα βορειοδυτικά τμήματα της χώρας, κυρίως μετά το μεσημέρι της Παρασκευής 22 Οκτωβρίου. Τα σημαντικότερα φαινόμενα θα εντοπίζονται στο Βόρειο Ιόνιο και στην Ήπειρο, ενώ κατά τη διάρκεια της νύχτας προς Σάββατο οι βροχοπτώσεις στο Ιόνιο θα ενταθούν. Στους […]

Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορονοϊού  

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού. Χθες, Τετάρτη 25 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια (54.580) έλεγχοι, από τους οποίους οι (4.780) στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος». Βεβαιώθηκαν συνολικά (1.784)παραβάσεις και συνελήφθησαν (27) άτομα, ως […]