18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

3 μετάλλια και 1η ομάδα κολύμβησης στο νομό Αργολίδας για τους Ιπτάμενους Αργολίδας

Το Σαββατοκύριακο 25-26 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό κολυμβητήριο Πατρών η Α’ φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος αγωνιστικών κατηγοριών, παράλληλα με τους θερινούς αγώνες προαγωνιστικών ( 9-12 ετών).

Ταυτόχρονα οι αγώνες των αγωνιστικών κατηγοριών ήταν και περιφερειακό πρωτάθλημα, με συμμετοχή 17 σωματείων της περιφέρειας Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων.

Η ομάδα μας έλαβε μέρος με 14 κολυμβητές και κολυμβήτριες που πραγματοποίησαν εκπληκτική εμφάνιση!

Η ομάδα μας κατέκτησε συνολικά 3 μετάλλια ενώ όλοι οι αθλητές μας πραγματοποίησαν ατομικά ρεκόρ!

Με την απίστευτη αυτή εμφάνιση της Ιπτάμενης ομάδας μας βρεθήκαμε 12η ομάδα στη γενική βαθμολογία.

Επιπλέον είμαστε η πρώτη ομάδα κολύμβησης στο νομό Αργολίδας!

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους μικρούς και μεγάλους κολυμβητές της ομάδας μας και στους προπονητές μας για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν!!!

Αθλητικός Σύλλογος ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

 

 

Περισσότερα Άρθρα

Ανοίγει την Δευτέρα η εστίαση: Τι θα ισχύει για καφετέριες και εστιατόρια- ΟΛΕΣ οι οδηγίες

Την Δευτέρα 25 Μαΐου θα ανοίξουν τα καταστήματα εστίασης, καθώς η Υγειονομική Επιτροπή των ειδικών άναψε το “πράσινο φως” στην κυβέρνηση, προκειμένου αυτό να συμβεί μία εβδομάδα νωρίτερα από το αρχικό πλάνο της κυβέρνησης. Τα δεδομένα ωστόσο αλλάζουν λόγω της πανδημίας κορονοϊού, με την κυβέρνηση να εξετάζει τρόπους για να μειωθούν οι απώλειες των επιχειρήσεων […]

Ερώτηση στη Βουλή «Ανάγκη δημιουργίας ‘’Γραφείου Ενημέρωσης’’  για συγγενείς ασθενών που νοσηλεύονται  με κορονοϊό»

Ερώτηση στη Βουλή «Ανάγκη δημιουργίας “Γραφείου Ενημέρωσης” για συγγενείς ασθενών που νοσηλεύονται  με κορονοϊό» Ερώτηση σχετικά με την Ανάγκη δημιουργίας “Γραφείου Ενημέρωσης”  για συγγενείς ασθενών που νοσηλεύονται  με κορονοϊό συνυπέγραψε ο Ανδρέας Πουλάς μαζί με άλλου βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής. Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο της ερώτησης: ΕΡΩΤΗΣΗ Προς τον κ. Υπουργό Υγείας Θέμα: «Ανάγκη δημιουργίας […]