19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Μεγάλη φωτιά στις εγκαταστάσεις του πολυτελούς ξενοδοχείου Amanzoe

Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει από το απόγευμα στο Κρανίδι στις εγκαταστάσεις του πολυτελούς ξενοδοχείου Amanzoe.
Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά καίει μέσα στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου σε πολλά μέτωπα, ενώ λίγο μετά τις 9 έγινε μεγάλη αναζωπύρωση στο ανατολικό κομμάτι.
Οι πυροσβεστικές δυνάμεις που έχουν καταφθάσει από όλη την Πελοπόννησο επιχειρούν και μέσα στους χώρους του ξενοδοχείου, ενώ υπάρχει μεγάλος κίνδυνος καθώς στις εγκαταστάσεις υπάρχουν φιάλες υγραερίου.
Στο σημείο επιχειρεί επίσης και ομάδα των Ειδικών Μονάδων Δασικών Επιχειρήσεων (ΕΜΟΔΕ) οι γνωστοί δασοκομάντος που  υπάγονται στο Πυροσβεστικό Σώμα.
Νωρίτερα έγινε με επιτυχία η εκκένωση του ξενοδοχειακού συγκροτήματος, ενώ όλο το βράδυ αναμένεται να είναι εφιαλτικό καθώς η φωτιά καίει σε πολλά σημεία.
Η κάπνα από την πυρκαγιά είναι ορατή από το Ναύπλιο καθώς έχει καλύψει τον ορίζοντα.

Περισσότερα Άρθρα

Έργο συντήρησης του οδικού δικτύου της Αργολίδας υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας

Η συντήρηση του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου της Αργολίδας αποτελεί το αντικείμενο του συμφωνητικού το οποίο υπέγραψε στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας, στο Ναύπλιο, χθες, Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου, με τον ανάδοχο του εν λόγω έργου, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας. Ο προϋπολογισμός του πιο πάνω έργου ανέρχεται σε 100.000 ευρώ.  

Παρουσίαση Βιβλίου στο Αραχναίο: «Το Περιουσιολόγιο της Ιεράς Μονής Ταλαντίου στο Αραχναίο Αργολίδας»

Ο Δήμος Ναυπλιέων διοργανώνει την παρουσίαση του βιβλίου του Χρήστου Κώνστα, «Το Περιουσιολόγιο της Ιεράς Μονής Ταλαντίου στο Αραχναίο Αργολίδας», την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024, στις 11 το πρωί στο Δημοτικό Σχολείο του Αραχναίου. Ομιλητές θα είναι ο κ. Γιώργος Τσεκές, Αρχαιολόγος Έφορείας Αρχαιοτήτων Αργολίδας και η κα Μαρία Μπιμπή Φιλόλογος.