19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Κόρινθος: Εντοπίστηκε μεγάλη φυτεία με 1.210 δενδρύλλια κάνναβης – Συνελήφθη ένας 36χρονος

Μεγάλη φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης που ξεπερνούν τα 1.200, εντόπισαν οι αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Πάτρας στην περιοχή Ρειτό της Κορινθίας και συνέλαβαν έναν 36χρονο αλλοδαπό, ο οποίος κατηγορείται για καλλιέργεια ναρκωτικών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, η φυτεία εντοπίστηκε έπειτα από την αξιοποίηση των στοιχείων που είχαν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, σε συνεργασία με συναδέλφους τους, της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας.

Με βάση τα στοιχεία που είχαν συγκεντρωθεί, οργανώθηκε το πρωί του Σαββάτου συντονισμένη επιχείρηση με τη συνδρομή αστυνομικών της ΟΠΚΕ Πατρών και του τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου. Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, οι αστυνομικοί εντόπισαν σε πυκνή δασώδη περιοχή του Ρειτού, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο και με φυσική κάλυψη από βλάστηση, οργανωμένη φυτεία κάνναβης αποτελούμενη από 1.210 δενδρύλλια.

Λίγη ώρα αργότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 36χρονο, τη στιγμή που βρίσκονταν μέσα σε σκηνή στον χώρο της φυτείας, ενώ αναζητούν έναν αλλοδαπό συνεργό του συλληφθέντα.

Η φυτεία, σύμφωνα με την αστυνομία, αποτελούταν από τρία επίπεδα, συνολικού εμβαδού περίπου 1.500 τ.μ., ενώ οι αστυνομικοί βρήκαν, μεταξύ άλλων, στον χώρο της φυτείας, ένα λάστιχο ποτίσματος συνολικού μήκους 100 μέτρων, που συνδεόταν με δεξαμενές αποθήκευσης νερού, ένα αυτοσχέδιο παράπηγμα στο οποίο βρίσκονταν δύο σκηνές κατασκήνωσης, δύο αυτοσχέδιους χώρους συλλογής νερού, πολλά τρόφιμα και μαγειρικά σκεύη.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση.

Πηγή: korinthostv.gr

Περισσότερα Άρθρα

Απολογούνται σήμερα ο Μένιος Φουρθιώτης και οι συγκατηγορούμενοί του

Απολογούνται σήμερα ο Μένιος Φουρθιώτης και οι συγκατηγορούμενοί του Στις 9.30 το πρωί αναμένεται να οδηγηθούν στα δικαστήρια της Ευελπίδων ο Μένιος Φουρθιώτης και οι συγκατηγορούμενοί του στην υπόθεση των σκηνοθετημένων επιθέσεων στο σπίτι του παρουσιαστή αλλά και των πυροβολισμών σε βάρος Αστυνομικών. Οι κατηγορούμενοι μετά από προθεσμία που έλαβαν τη Μ. Τετάρτη για τις […]

Απόπειρα αρπαγής ανηλίκου

Ανάστατη είναι μια οικογένεια στην Εξω Αγυιά στην Πάτρα, καθώς χθες (6/1) το απόγευμα το ανήλικο παιδί της οικογένειας παραλίγο να πέσει θύμα αρπαγής από άγνωστα άτομα που επέβαιναν σε σκουρόχρωμο κόκκινο αυτοκίνητο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί κατέβηκε από την πολυκατοικία όπου διαμένει με την οικογένειά του για να περιμένει τον πατέρα του να […]