26 °C Argos, GR
11 Αυγούστου 2022

Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή και όλη την εβδομάδα

Από την Αστρολόγο Μάρι Γιόβα και το marigiova.gr

Κριός  Σας προσκαλούν στο παιχνίδι του φλερτ!

Η επικοινωνία με νεαρά άτομα από το περιβάλλον σας, συζητήσεις, μηνύματα και φλερτ, συναντήσεις και συμφωνίες, μικρά ταξίδια και γνωριμίες ανανεώνουν, σας προκαλούν να ενδώσετε στο παιχνίδι του έρωτα και σας δίνουν ανάσες ξεγνοιασιάς. Προσέξτε μόνο 3-6 Ιουλίου την έκρηξη ζήλιας. Μετά ηρεμείτε και εστιάζετε στη διεκδίκηση ασφάλειας και σταθερότητας.

[hfe_template id='397365']

Ταύρος Οικονομικές συμφωνίες και μικρά ταξίδια σας ανανεώνουν

Η Αφροδίτη στους Διδύμους μετά τις 7 Ιουλίου απελευθερώνει την εύνοιά της και σας κάνει πιο επικοινωνιακούς, τονίζει οικονομικές υποθέσεις και έσοδα από συμφωνίες, εμπόριο και διαφήμιση της δουλειάς σας. 3-6 Ιουλίου φερθείτε διπλωματικά και φυλαχτείτε από μυστικά και παρασκήνιο.

Είστε έτοιμοι και έτοιμες να ξοδέψετε για την ομορφιά σας και μικρά ταξίδια που θα σας δώσουν ανάσες χαράς! Τα κομπλιμέντα δίνουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

 Δίδυμοι Γοητεύετε, ακτινοβολείτε και χαίρεστε με τους αγαπημένους σας

Η Αφροδίτη βοηθά να λάμψετε, να πείσετε, να γοητεύσετε και τελικά να πετύχετε τον στόχο σας. Να είστε πιο προσεχτικοί σε φιλικές σχέσεις και συλλογική δουλειά κοντά στις 6 Ιουλίου. Αλλαγές στην εμφάνισή σας σας κάνουν ακόμα πιο γοητευτικούς και το φλερτ χαρίζει τα χαμόγελα που αξίζετε!

Καρκίνος Μυστικές συναντήσεις και επικοινωνία στο τέρμα!

Μυστικά ραντεβού ή οικονομικές συμφωνίες που ακόμα δεν ανακοινώνονται, προετοιμάζουν όσα θα συμβούν το καλοκαίρι. Προσέξτε μόνο ένα μυστικό 3-6 Ιουλίου. Από τις 5 Ιουλίου ο Ερμής στο δικό σας ζώδιο χαρίζει συναντήσεις, μηνύματα και ταξίδια!

 Λέων Νέες γνωριμίες, φίλοι και φλερτ!

Η Αφροδίτη μετά τις 7 Ιουλίου ευνοεί ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο, ένα συμβόλαιο, μία συμφωνία για ένα μεγάλο ταξίδι και σας δίνει μια δεύτερη ευκαιρία με τη στήριξη σημαντικών φίλων ή του κύκλου γνωριμιών σας. Ο έρωτας μπορεί να εμφανιστεί σε μια παρέα ή σε ένα ταξίδι με φίλους. Προσέξτε να δράσετε τις τυχερές ημέρες!

Παρθένος Βγείτε έξω και χαρείτε!

Η Αφροδίτη μετά τις 7 Ιουλίου ευνοεί την επαγγελματική και κοινωνική σας αναγνώριση, τις δημόσιες σχέσεις, εκδηλώσεις και γιορτές. Οι έξοδοι σε κάθε ευκαιρία ευνοούν και το φλερτ ανανεώνει. Ο Ερμής από τις 5 Ιουλίου βοηθάει την επικοινωνία με φίλους και σημαντικά πρόσωπα.

Ζυγός Εχετε την εύνοια της Αφροδίτης

Η επικοινωνία και η ικανότητα να κερδίζετε τους άλλους θα είναι το πιο δυνατό σας όπλο. Προσέξτε στην αρχή της εβδομάδας μην προκαλέσετε άθελά σας εντάσεις. Πετυχαίνετε μία συμφωνία και σχεδιάζετε ένα μελλοντικό σχέδιο. Μια δεύτερη ευκαιρία ζωής έρχεται ίσως από μακριά, κρατήστε τη δυνατά.

Σκορπιός Ο ερωτισμός στο αποκορύφωμά του

Μυστικοί έρωτες, κρυφά συναισθήματα, ο ερωτισμός, αλλά και ανασφάλειες και οικονομικές υποθέσεις μπορούν να βρουν αρμονία και διεξόδους στο τέλος της εβδομάδας. Ο Αρης απέναντί σας προκαλεί σχέσεις και συνεργασίες για τους Σκορπιούς του Οκτώβρη.

Τοξότης  Οι σύντροφοι της ζωής σας είναι δίπλα σας

Θα έχετε ευκαιρίες να έρθετε πιο κοντά με σημαντικές σχέσεις για την προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Θα χρειαστεί ν’ ακούσετε συνεργάτες, συμβούλους ή τον σύντροφό σας, να επικοινωνήσετε και τελικά να πετύχετε την αρμονία. Καλύτερα να το κάνετε στις ευνοϊκές μέρες της Αφροδίτης, Παρασκευή και Σαββατοκύριακο.

Αιγόκερως Σε μικρές απλές στιγμές κρύβονται ο έρωτας και η ανεμελιά

Θα βελτιώσετε την καθημερινότητά σας στον χώρο της δουλειάς, στις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας, αρκεί να βρείτε τον χρόνο για να ασχοληθείτε με ό,τι σας ευχαριστεί. Θα νιώσετε να φεύγει ένα βάρος από τις 5 Ιουλίου που ο Αρης αλλάζει ζωδιακή θέση και σταθεροποιεί στόχους και συλλογική προσπάθεια. Ανακαλύπτετε τη δύναμη της επικοινωνίας και της εξωστρέφειας. Οι ελεύθεροι δέχεστε με ικανοποίηση ένα φλερτ από τον χώρο της δουλειάς ή σε μια καθημερινότητα που αλλάζει!

Υδροχόος Ερωτικά διλήμματα και φλερτ ανάβουν φωτιά!

Ο Ερμής και η Αφροδίτη ενεργοποιούν τις προσωπικές σχέσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα, το παιχνίδι του έρωτα, της δημιουργίας και της χαράς. Προσέξτε πάρα πολύ μεταξύ 3 και 6 Ιουλίου να μην προκαλέσετε τη ζήλια ή την ένταση. Χρειάζεστε την ανεμελιά και θα την βρείτε, μέσα από τη διασκέδαση, το φλερτ και τον έρωτα, ακόμα περισσότερο στο τέλος της εβδομάδας. Προσέξτε μόνο τις διπλές σχέσεις και τα ερωτικά μπερδέματα!

Ιχθύες Ξαναβρίσκετε την αγάπη

Η οικογένεια και οι σχέσεις με τους δικούς σας ανθρώπους πρωταγωνιστούν και στις ευνοϊκές ημερομηνίες όλα μπορούν να ξαναβρούν τον λόγο για να διαρκέσει η αγάπη. Προσέξτε μόνο κοντά στις 3 έως 6 Ιουλίου μήπως εσείς οι ίδιοι πληγώσετε τους άλλους ή ακόμα και να προκληθεί μια ένταση. Θέματα στο σπίτι ή την ακίνητη περιουσία μπορούν να βρουν δημιουργική διέξοδο. Η ανανέωση του σπιτιού σας θα σας βοηθήσει σε ένα όμορφο κλίμα.

 

Περισσότερα Άρθρα

Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 05 Δεκεμβρίου και για όλη την εβδομάδα

Κριός    Σας δίνεται η δύναμη να μετακινήσετε ακόμα και βουνά  Ο δικός σας κυβερνήτης Αρης δέχεται την αναγεννητική ενέργεια του Πλούτωνα, δυναμώνει τα συναισθήματά σας και σας βοηθά να διεκδικήσετε ό,τι νιώθετε βαθιά δικό σας. Επαγγελματικά θα έχετε τη στήριξη αλλά θα χρειαστεί και εσείς να αγωνιστείτε για όσα σας αξίζουν. Ταύρος    Μία μεταμορφωτική […]