18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Άργους – Μυκηνών

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημαρχιακό Κατάστημα στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Οδός Καποδιστρίου αριθ. 9 – ισόγειο)  στις 4  Ιουλίου 2022, ημέρα Δευτέρα  και ώρα 20:30, σε τακτική (ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ) συνεδρίαση του Σώματος, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010,  όπως το άρθρο αυτό αντικαταστάθηκε με το άρθρο 74 του Ν. 4555/2018, για να συσκεφθούμε και αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα:

  1. Περί παραχώρησης της ανατολικής  πτέρυγας  των Στρατώνων Καποδίστρια προς το υπουργείο Πολιτισμού για τη δημιουργία Επιγραφικού Μουσείου-εισηγητής ο  κ. Δ. Κρίγγος.
  2. Περί τροποποιήσεως Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Άργους – Μυκηνών έτους 2022 – εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.
  3. Περί τροποποιήσεως προϋπολογισμού Δήμου Άργους – Μυκηνών οικονομικού έτους 2022 – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.
  4. Περί εκτελέσεως του έργου: «Αγροτική Οδοποιία Δήμου Άργους Μυκηνών Υ/Ε1 Αγροτική Οδοποιία Δ.Ε. Μυκηνών, Λυρκείας και Αλέα» εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.
  5. Περί εκτελέσεως του έργου: «Αγροτική Οδοποιία Δήμου Άργους – Μυκηνών Υ/Ε2 Αγροτική Οδοποιία Δ.Ε. Άργους, Κουτσοποδίου, Λέρνας και Νέας Κιου» εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.
  6. Συγκρότηση επιτροπή προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Διαμόρφωση οδού Σοφοκλέους στο Άργος» – εισηγητής ο κ. Κ. Μπέγκος.
  7. «Περί έγκρισης πρακτικού της ειδικής Επιτροπής Επαναξιολόγησης αιτήσεων για απαλλαγή ή μείωση τροφείων στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου.»-εισηγήτρια η Μ. Κουργιαλά και
  8. Περί ακυρώσεως  των  υπ’αριθμ.290/2020 Απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου  και της 14/2021 Απόφασης  Δημοτικού Συμβουλίου εισηγητής ο κ. Κ. Μπέγκος.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Κων/νος Μπέγκος

Περισσότερα Άρθρα

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα

Του Γιάννη Μπούνου υποψηφίου βουλευτή Αργολίδας με την  Νέα Δημοκρατία Η Ελλάδα  χρειάζεται κυβέρνηση με ασφαλή πλειοψηφία.  Η αυτοδυναμία της Ν.Δ. εγγυάται την Σταθερότητα, που αποτελεί την σημαντικότερη προϋπόθεση της ανάπτυξης.  Με αυτόν τον τρόπο μόνον θα μπορέσουμε  να προχωρήσουμε στις μεγάλες αλλαγές και θα συνεχίσουμε Δυναμικά, Τολμηρά, με Όραμα και.με Εξωστρέφεια . Αν όχι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ποιος […]

Επιμελητήριο Αργολίδας: Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα : «Πνευματικά και Συγγενικά Δικαιώματα»

Το Επιμελητήριο Αργολίδας σας προσκαλεί στην ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνει τη Δευτέρα 03 Ιουλίου 2023 και ώρα 18:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Αργολίδας με θέμα : «Πνευματικά και Συγγενικά Δικαιώματα». Ομιλητές θα είναι ο πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ) κ. Γεώργιος Καββαθάςκαι ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και Αντιπρόεδρος […]