18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Συμβουλές για την αγορά επίπλων και αξεσουάρ κουζίνας

Όταν έρχεται η ώρα να αγοράσετε καινούργια έπιπλα για την κουζίνα σας, η επιλογή δεν βασίζεται μόνο στο πόσο όμορφα δείχνουν στην έκθεση επίπλων, αλλά κατά πόσο ταιριάζουν στην δική σας κουζίνα και κατά πόσο λειτουργικά θα είναι.

Τι χρειάζεστε για να βρείτε τα κατάλληλα έπιπλα κουζίνας (https://www.theodoridi.gr/); Το μόνο που χρειάζεστε είναι να ακολουθήσετε 5 εύκολα βήματα.

  1. Ρωτήστε ποιες είναι οι προτιμήσεις της οικογένειάς σας.

Για την κουζίνα, όπως και για όλα τα άλλα μέρη του σπιτιού, πρέπει να αποφασίζεται ως οικογένεια, όχι μεμονωμένα, επειδή όλα τα μέλη της οικογένειας χρησιμοποιούν και επωφελούνται ότι υπάρχει μέσα στο σπίτι. Ρωτήστε τα μέλη της οικογένειάς σας ποιο στυλ επίπλων προτιμούν να αγοράσετε ανάλογα με τις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας σας. Αυτό γίνεται για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα γίνουν αλλαγές αφού αγοράσετε τα έπιπλα κουζίνας και επίσης θα σας βοηθήσει με τον προϋπολογισμό σας.

  1. Μετρήστε το μέγεθος της κουζίνας σας.

Μετρήστε την περιοχή της κουζίνας σας και στη συνέχεια ακολουθήστε πιστά τις μετρήσεις όταν θα αγοράσετε έπιπλα για την κουζίνα σας. Για μια αγορά χωρίς προβλήματα, σχεδιάστε μια διάταξη της κουζίνας σας συμπεριλαμβάνοντας και τις εσωτερικές πόρτες (https://www.theodoridi.gr/proioda/esoterikes-portes/) για να απεικονίσετε την πραγματική θέση των επίπλων που έχετε επιλέξει. Εάν πρόκειται να αντικαταστήσετε τα παλιά σας έπιπλα, μετρήστε το μέγεθος των επίπλων ώστε να ταιριάζουν με τα έπιπλα που θα αγοράσετε.

  1. Δώστε προτεραιότητα σε βασικά είδη πρώτα.

Ο πάγκος της κουζίνας, τα ντουλάπια και η τραπεζαρία είναι μόνο μερικά από τα απαραίτητα για την κουζίνα.

  1. Επιλέξτε έπιπλα με πυρίμαχο φινίρισμα

Ένα πυρίμαχο έπιπλο κουζίνας δεν προστατεύει την κουζίνα μας από τη φωτιά, αλλά βοηθά στο να μην εξαπλωθεί η φωτιά εμποδίζοντας την εξάπλωση μικρότερων φλογών. Τα πυρίμαχα έπιπλα κουζίνας είναι ακριβά, αλλά αξίζει να είστε προετοιμασμένοι.

  1. Τα έπιπλα πρέπει να ταιριάζουν με το θέμα της κουζίνας.

Δημιουργείτε μια νέα κουζίνα ή κάνετε κάποιες βελτιώσεις στην κουζίνα; Χρειάζεται να διατηρείτε όλη τη διάταξη της κουζίνας καθαρή. Μην αγοράζετε απλώς ένα έπιπλο ή ένα αξεσουάρ γιατί φαίνεται όμορφο όταν το βλέπετε στο κατάστημα. Ταιριάξτε το θέμα της τρέχουσας κουζίνας, έτσι ώστε τα έπιπλα ή τα αξεσουάρ να μην φαίνονται παράταιρα. Ένα έπιπλο ή αξεσουάρ, όσο όμορφο κι αν είναι, θα δείχνει άσχημο αν δεν ταιριάζει με ένα οργανωμένο θέμα.

Οι διαδικτυακές αγορές κερδίζουν ολοένα και περισσότερους υποστηρικτές όταν πρόκειται για ανακαίνιση σπιτιού, καθώς έχετε τη δυνατότητα από την άνεση του σπιτιού σας να συγκρίνετε έπιπλα στυλ και διακόσμηση προκειμένου αν καταλήξετε στον τελικό συνδυασμό. Με το διαδίκτυο μπορείτε να επωφεληθείτε από προσφορές που διαφορετικά στα φυσικά καταστήματα δεν θα μπορούσατε να βρείτε.

Περισσότερα Άρθρα

Απαγόρευση καύσης αγροτικών εκτάσεων από 15-04-2021 έως και 31-10-2021

Απαγόρευση καύσης αγροτικών εκτάσεων Από την Διεύθυνση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αργολίδας ανακοινώνεται ότι εκδόθηκε Πυροσβεστική Διάταξη, η οποία ορίζει ότι: Απαγορεύεται η καύση αγροτικών εκτάσεων από 15-04-2021 έως και 31-10-2021, στους Δήμους της Αργολίδας χωρίς την έκδοση άδειας από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αργολίδας και αφού ληφθούν τα μέτρα που ορίζονται στο άρθρο 5, παραγρ. 1 της […]

Απαγχονίστηκε 40χρονος – Πριν μια εβδομάδα είχε πεθάνει η μητέρα του

Ένα τραγικό συμβάν σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής στη συνοικία Αμπελάκια Τρικάλων. Σύμφωνα με πληροφορίες, άνδρας ηλικίας 40 ετών έβαλε τέλος στη ζωή του δια απαγχονισμού. Μάλιστα, τον αυτόχειρα βρήκε μέσα στο υπνοδωμάτιό του ο ίδιος ο πατέρας του. Σημειώνεται ότι μια εβδομάδα πριν ο αυτόχειρας έχασε τη μητέρα του, ενώ αυτοκτόνησε λίγες μόλις […]