15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

ΓΚΟΛ ζωής έβαλαν σήμερα στο ΔΑΚ Άργους

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών (26 Ιουνίου) το Πολυδύναμο Κέντρο και η Κινητή Μονάδα του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ-ΟΞΥΓΟΝΟ της Περιφέρειας Πελοποννήσου με έδρα το Ναύπλιο, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας και το Νομικό Πρόσωπο Δ.Δ. Κοινωνικής Μέριμνας και Αθλητισμού Δήμου Άργους- Μυκηνών διοργάνωσαν Αθλητική Δράση – Ποδοσφαιρικό Αγώνα σήμερα στο ΔΑΚ Άργους.

Με κεντρικό σύνθημα «ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ» παλαίμαχοι διεθνείς ποδοσφαιριστές και μέλη της Εθνικής του 2004, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Αργολίδας, μέλη και φίλοι του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ–ΟΞΥΓΟΝΟ συμμετείχαν σε ένα συμβολικό αγώνα υπέρ της ελευθερίας και κατά των ουσιών και των εξαρτήσεων.

Παράλληλα στο χώρο του γηπέδου έγιναν καλλιτεχνικά και διαδραστικά δρώμενα που σχετίζονται με τον αθλητισμό και την ειρήνη με την υποστήριξη του Καλλιτεχνικού Σχολείου Αργολίδας.

 

Περισσότερα Άρθρα

Οι χορωδοί του Μεικτού Πολυφωνικού Τμήματος της Χορωδίας ΔΟΠΠΑΤ αποχαιρετούν τη Μαριλένα Κοττή

Αγαπημένη μας Μαριλένα, Κάποιες φορές είναι πολύ δύσκολο να συνειδητοποιήσεις τα γεγονότα. Το άκουσμα της απώλειάς σου μας συγκλόνισε. Δεν μπορείς να δεχτείς, να πιστέψεις πως η Μαριλένα, η γλυκειά μας alto, δεν θα είναι πια μαζί μας. Ήσουν το στολίδι της χορωδίας μας. Με τη μελωδική σου φωνή, το φωτεινό σου χαμόγελο, την ομορφιά […]

Τ.Ε. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ του ΚΚΕ: Καλή Αγωνιστική Χρονιά!

Kαι αυτή η χρονιά που ξεκίνησε, η ελπίδα βρίσκεται μόνο στην ένταση του δικού του οργανωμένου αγώνα, σε συμπόρευση με το ΚΚΕ! Μια χρονιά με «αυξημένες αβεβαιότητες», «πολλαπλές κρίσεις», φόβους και προκλήσεις είναι αυτή που έκανε ποδαρικό, όπως την περιγράφουν στις αναλύσεις και στις προβλέψεις τους για το 2024 τα αστικά επιτελεία. Τίποτα βέβαια απ’ […]