10 °C Argos, GR
19 Μαρτίου 2024

Παράταση για τις φορολογικές δηλώσεις έως τις 29 Ιουλίου

Με απόφαση που υπέγραψε ο υφυπουργός Οικονομικών, Απόστολος Βεσυρόπουλος, παρατείνεται έως τις 29 Ιουλίου, και ώρα 15.00, η προθεσμία για την υποβολή των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φορολογικού έτους 2021 φυσικών και νομικών προσώπων και νομικών οντοτήτων του άρθρου 45 του ΚΦΕ, των οποίων το φορολογικό έτος λήγει την 31η Δεκεμβρίου 2021.

Παρότι φέτος η ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων ξεκίνησε να λειτουργεί από τις 30 Μαρτίου, η χρονική αυτή παράταση κρίνεται επιβεβλημένη, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν. Υπενθυμίζεται πως η καταβολή της πρώτης δόσης του φόρου εισοδήματος θα πρέπει να γίνει έως τις 29 Ιουλίου.

Η κυβέρνηση, ασκώντας σταθερά μια φορολογική πολιτική με κοινωνικό και αναπτυξιακό πρόσημο, παρατείνει το χρονικό περιθώριο υποβολής των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος, προκειμένου να διευκολύνει όλους τους Έλληνες πολίτες για να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους.

Περισσότερα Άρθρα

Μαραντόνα: “Καταπέλτης” ο εισαγγελέας – Για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατηγορούνται επτά εμπλεκόμενοι

Επτά επαγγελματίες υγείας κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση αναφορικά με τον θάνατο του Ντιέγο Μαραντόνα. Η εισαγγελία του Σαν Ισίνδρο, που άνοιξε την έρευνα για τον θάνατο του θρυλικού ποδοσφαιριστή, ζήτησε επιπλέον από τον δικαστή να μην επιτρέψει σε αυτούς τους επτά εμπλεκόμενους να φύγουν από τη χώρα. Αν οι κατηγορούμενοι κριθούν ένοχοι, αντιμετωπίζουν ποινή […]

Οδηγίες για τον Covid-19 από τον Ιατρικό Σύλλογο Αργολίδας

Οδηγίες για τον Covid-19: 1.Άτομα χωρίς χρόνια προβλήματα υγείας που εμφανίζουν ήπια συμπτωματολογία ίωσης, πρέπει να παραμείνουν σε κατ’ οίκον αυτοπεριορισμό για 14 ημέρες. Ενημερώνεται τηλεφωνικά ο οικογενειακός ιατρός, αποφεύγοντας τον συγχρωτισμό σε Νοσοκομεία και ιδιωτικά ιατρεία. 2.Άτομα με χρόνια προβλήματα υγείας ή ηλικιωμένοι με οξεία λοίμωξη αναπνευστικού (πυρετός, βήχας, δύσπνοια) θα πρέπει να ενημερώσουν […]