20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Πέθανε ο σύζυγος της Δέσποινας Μοιραράκη

Έφυγε από τη ζωή ο σύζυγος της Δέσποινας Μοιραράκη, Γιάννης Κοντούλης, ο οποίος έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Happy Day», ο Γιάννης Κοντούλης «πάλευε» με τον καρκίνο, ωστόσο το τελευταίο διάστημα η υγεία του είχε επιβαρυνθεί. Να σημειωθεί ότι οι γονείς του Γιάννη Κοντούλη ζουν ακόμη, κάτι που κάνει ακόμη πιο δύσκολη την κατάσταση.

Η Δέσποινα Μοιραράκη και ο Γιάννης Κοντούλης ήταν μαζί από το 2008, με την επιχειρηματία να μιλάει με λόγια αγάπης για τον ναύαρχο σε κάθε συνέντευξή της.

Μάλιστα, η γνωστή επιχειρηματίας την 1η Ιουνίου γιόρτασε 11 χρόνια ευτυχισμένου έγγαμου βίου στο πλευρό του Γιάννη Κουντούλη, γράφοντας σε ανάρτησή της: «1/6/2011 – 1/6/2022. Παναγία μου σε ευχαριστώ για αυτά τα 11 χρόνια ζωής. Happy anniversary».

Περισσότερα Άρθρα

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο σε όλη την Πελοπόννησο

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη (www.civilprotection.gr), για αύριο Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021, προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) για τις εξής περιοχές: Περιφέρεια Αττικής (συμπεριλαμβανομένης της νήσου Κυθήρων) Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (ΠΕ Εύβοιας, ΠΕ Βοιωτίας) Περιφέρεια Πελοποννήσου (ΠΕ Κορίνθου, ΠΕ Αργολίδας, ΠΕ Αρκαδίας, ΠΕ Λακωνίας, […]

ΓΣΕΕ: Αντιμετώπιση της θερμικής καταπόνησης των εργαζομένων λόγω υψηλών θερμοκρασιών

H ΓΣΕΕ και το Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων & Ανέργων της Συνομοσπονδίας (ΚΕ.Π.Ε.Α./ΓΣΕΕ), ενημερώνουν τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες για την αντιμετώπιση της θερμικής καταπόνησης λόγω υψηλών θερμοκρασιών, στη βάση και των σχετικών πρόσφατων Οδηγιών του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας. Εφόσον τα Υπουργεία Υγείας και Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, καθώς και η Πολιτική Προστασία εκδώσουν ειδικότερη ανακοίνωση […]