17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

FOUGARO ARTCENTER: Ο Χρήστος Νικολόπουλος LIVE την Κυριακή 26/6

ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 10μμ

Ο Χρήστος Νικολόπουλος LIVE

με τον με τον Στέλιο Διονυσίου
& την Ελεάνα Παπαϊωάννου

Την Κυριακή 26 Ιουνίου στις 10μμ το FOUGARO ARTCENTER υποδέχεται έναν εμβληματικό λαϊκό συνθέτη και δεξιοτέχνη του μπουζουκιού, το Χρήστο Νικολόπουλο για μία μοναδική LIVE εμφάνιση! Μαζί του θα βρίσκονται δύο σημαντικές λαϊκές φωνές της νεότερης γενιάς, ο Στέλιος Διονυσίου και η Ελεάνα Παπαϊωάννου, σε αγαπημένα τραγούδια.

Σας περιμένουμε ξανά στο ΦΟΥΓΑΡΟ, για την πρώτη καλοκαιρινή συναυλία ύστερα από δύο χρόνια, με τις διαχρονικές επιτυχίες του Χρήστου Νικολόπουλου, ενός δημιουργού με αμέτρητα τραγούδια στο ενεργητικό του, που έχει συνδέσει το όνομά του με το ποιοτικό λαϊκό τραγούδι.

Τη βραδιά θα απογειώσουν οι δύο καταξιωμένοι ερμηνευτές που συνοδεύουν το μεγάλο συνθέτη: ο Στέλιος Διονυσίου, ένας από τους πιο αγαπητούς λαϊκούς τραγουδιστές με γνήσια λαϊκή φωνή, και η Ελεάνα Παπαϊωάννου, που με το χαρακτηριστικό χρώμα της φωνής της μπορεί να υποστηρίξει πολλά είδη τραγουδιού με την ίδια συνέπεια και δύναμη, και ο ταλαντούχος Άγγελος Ανδριανός.

Τη μουσική επιμέλεια του προγράμματος, το οποίο πλαισιώνει μια ορχήστρα με 6 εξαιρετικούς μουσικούς, έχει αναλάβει ο Νίκος Στρατηγός.

τιμή εισιτηρίου
15€ προπώληση στο CAFEBISTROT
18€ στο ταμείο

* Την ημέρα της εκδήλωσης το ΦΟΥΓΑΡΟ θα είναι ανοιχτό για το κοινό από τις 8μμ και η είσοδος θα πραγματοποιείται μόνον με εισιτήριο για τη συναυλία.

κρατήσεις – επικοινωνία
27520 47300 | 6946 594 588
info@fougaro-cafe.gr

Περισσότερα Άρθρα

Ανδριανός στον αγιασμό του ΙΕΚ Τουρισμού στο Άργος: Οι επαγγελματίες του τουρισμού είναι αυτοί που πρώτα απ’ όλα στέλνουν το μήνυμα ότι η ταυτότητα του τόπου μας είναι μια ταυτότητα ομορφιάς, πολιτισμού και φιλοξενίας

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός μετά την τελετή του αγιασμού για την έναρξη της χρονιάς μαθητείας στο ΙΕΚ Τουρισμού στο Άργος έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Θέλω πρώτα απ’ όλα να ευχηθώ καλή χρονιά στους σπουδαστές και τις σπουδάστριες, το εκπαιδευτικό και το διοικητικό προσωπικό του ΙΕΚ και βεβαίως να καλωσορίσω στην […]

Η Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ μιλά για την Ελληνική Επανάσταση και τα διδάγματά της

Η Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ, πρώτη γυναίκα πρύτανης του Πανεπιστημίου της Σορβόννης, αλλά και Πρόεδρος της Επιτροπής Ηθικής του Εθνικού Κέντρου για την Επιστημονική Έρευνα (Γαλλία), του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου των Δελφών (Ελλάδα) και Επίτιμη Πρόεδρος της Διεθνούς Επιτροπής Βυζαντινών Σπουδών μίλησε στην ΕΡΤ και την εκπομπή “Συνδέσεις“, με αφορμή την επέτειο των 200 ετών […]