19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Θετικός στον κορονοϊό ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Ο Μακαριώτατος, ο οποίος μέχρι στιγμής παραμένει ασυμπτωματικός, παρακολουθείται από τον προσωπικό του ιατρό και παραμένει στην οικία του στην Ι. Αρχιεπισκοπή Αθηνών, ακολουθώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Yπενθυμίζεται πως ο Αρχιεπίσκοπος που είχε νοσήσει με κορονοϊό, το Νοέμβριο του 2020, έχει εμβολιαστεί σύμφωνα με τις υποδείξεις των ιατρών του.

Περισσότερα Άρθρα

Ξεπερνάνε κάθε πρόβλεψη τα κρούσματα σήμερα στην Αργολίδα

Κορονοϊός στην Αργολίδα: Δώδεκα νέα κρούσματα

Σήμερα, Δευτέρα 22 Μαρτίου, από τα 1.707 κρούσματα κορονοϊού που καταμετρήθηκαν στη χώρα σε 24 ώρες, τα 801 βρέθηκαν στην Αττική, τα 130 στη Θεσσαλονίκη, 116 στην Αχαΐα και 12 στην Αργολίδα. Σε κάθε περιφέρεια εντοπίστηκαν ως εξής:  

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Την αναδάσωση των καμένων περιοχών αναλαμβάνει η Αρχιεπισκοπή

Το Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής, επισκέφθηκε, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος Β’ συνοδευόμενος από τον Γενικό Διευθυντή του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Κωνσταντίνο Δήμτσα και συμμετείχε σε σύσκεψη με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νικόλαο Χαρδαλιά ,τον Διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού κ. Γρηγόριο Δημητριάδη […]