18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Γυναίκα παράτησε… τον ηλικιωμένο άνδρα της στο Νοσοκομείο Κορίνθου

Μία απίστευτη ιστορία διαδραματίστηκε στην Κόρινθο, συγκεκριμένα στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης την Τετάρτη 22 Ιουνίου με πρωταγωνιστές… ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, από την Αθήνα.

Όλα ξεκίνησαν όταν η σύζυγος κάλεσε ασθενοφόρο στα Πιτσά Κορινθίας όπου παραθέριζε στο εξοχικό μαζί με τον σύζυγό της, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Η κλήση έγινε καθώς η γυναίκα ήθελε να οδηγήσει τον σύζυγό της, στο Νοσοκομείο με σκοπό να εξετασθεί για ψυχασθένεια καθώς όπως η ίδια υποστήριξε… κάτι δεν πήγαινε καλά με την συμπεριφορά του. Έτσι και έγινε, το ασθενοφόρο πήγε στο χωριό και μετέφερε τον άνδρα στο Νοσοκομείο με τους γιατρούς να δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την υγεία του. Όση ώρα όμως ο ηλικιωμένος εξεταζόταν, η σύζυγος αντί να περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων, άφησε μόνο του τον άνδρα και χωρίς να ενημερώσει κάποιον έφυγε με προορισμό τα Πιτσά, όπου πήρε τα πράγματά της και εξαφανίστηκε… πιθανόν να επέστρεψε στην Αθήνα.

Όταν οι γιατροί τελείωσαν την εξέταση, η οποία δεν διέγνωσε ψυχασθένεια και έδωσαν την άδεια στον άνδρα να επιστρέψει στο σπίτι του… δεν βρήκαν τη σύζυγο πουθενά. Ο άνδρας επέστρεψε μόνος του, στα Πιτσά όμως η ταλαιπωρία του δεν τελείωσε καθώς βρήκε την πόρτα του σπιτιού κλειδωμένη και δεν μπορούσε να μπει μέσα, αφού δεν είχε μαζί του κλειδιά. Όταν κατάλαβε ότι και η σύζυγος δεν ήταν εκεί, κάλεσε τις Αρχές για βοήθεια.

Άνδρες του ΑΤ Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης έσπευσαν στο σημείο και αφού βοήθησαν τον άνδρα, κατάλαβαν ότι πρόκειται για περίπτωση εγκατάλειψης και μάλιστα με πολύ άσχημο… τρόπο. Στη συνέχεια σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος της γυναίκας για ”Έκθεση” καθώς ήταν υπεύθυνη για την φύλαξη του συζύγου της αλλά δεν το έπραξε, όπως όφειλε. Τα αίτια της εγκατάλειψης ερευνώνται όπως επίσης αναζητείται η σύζυγος για να συλληφθεί.

Πηγή: dmnews.gr

Περισσότερα Άρθρα

Σχολεία: Ποιά είναι η εισήγηση των ειδικών για το άνοιγμα τους

Πράσινο φως για τη δια ζώσης εκπαίδευση μόνο για την πρωτοβάθμια εκπαίδευση από την επιτροπή των ειδικών Εισήγηση να ανοίξουν μόνο τα δημοτικά σχολεία κάνει η επιτροπή των ειδικών και μάλιστα υπό πολύ αυστηρά μέτρα. Παρά την πρόθεση της κυβέρνησης να ανοίξουν και οι δύο πρώτες βαθμίδες της εκπαίδευσης οι ειδικοί δεν συναινούν στη δια […]