29 °C Argos, GR
6 Ιουλίου 2022

Η νέα Ultra Fine™ Ergo οθόνη της LG μπορεί να προσαρμοστεί απόλυτα στις ανάγκες σας / Προσφέρει στους επαγγελματίες απαράμιλλη εργονομία, USB-C συνδεσιμότητα και εξαιρετική ποιότητα εικόνας

Αθήνα, 22 Ιουνίου 2022 – Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG)παρουσιάζει το νέο UltraFine™ Ergo monitor 32QP880N-B, που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να ικανοποιήσει τις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία και να  απογειώσει την παραγωγικότητα του.

Hοθόνη 32QP880N-B διαθέτει εργονομική βάση [1], που σας επιτρέπει να ρυθμίσετε την θέση της οθόνης ώστε να ταιριάζει με την πιο άνετη στάση για εσάς. Μπορείτε να την ρυθμίσετε καθ’ ύψος σε εύρος 13 εκατοστών, ενώ μπορείτε να ρυθμίσετε την κλίση από -25 έως +25 μοίρες, να την γυρίσετε κάθετα ή οριζόντια, να την περιστρέψετε στον κατακόρυφο άξονα μέχρι 280μοίρες, ενώ η βάση της σταθεροποιείται με σφιγκτήρα τύπου C στο γραφείο σας ώστε να έχετε όλο τον χώρο διαθέσιμο.Aκόμη, χάρη στο σύστημα διαχείρισης καλωδίων μπορείτε να οργανώσετε καλύτερα τον χώρο σας, δημιουργώντας ένα πιο χρηστικό περιβάλλον εργασίας.

Το νέο μοντέλοUltraFine™ Ergo 32ιντσών της LG διαθέτει ανάλυση QHD (2560 x 1440), IPS, υποστήριξη HDR10 και ρυθμό ανανέωσης 75Hz. Επιπλέον, με γκάμα χρωμάτων που αγγίζει το 99% sRGB και γωνία θέασης 178 μοίρες, η εργασία σας θα γίνει πιο ξεκούραστη και πιο αποδοτική. Tέλος, η εγκατάσταση του είναι πανεύκολη 2], ενώ με 2 x HDMI, 1 x Display Port και 1 x USB-C, έχετε άπλετες επιλογές σύνδεσης με τους υπολογιστές και laptops σας.

[hfe_template id='397365']

Η οθόνη 32QP880N-B της LG απευθύνεται πρωτίστως σε επαγγελματίες, ωστόσο διαθέτει και κάποια ισχυρά gaming χαρακτηριστικά όπως η τεχνολογία AMD FreeSync™, με την οποία οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν απρόσκοπτη, ομαλή κίνηση σε εφαρμογές και παιχνίδια. Η τεχνολογία AMD FreeSync™ ουσιαστικά εξαλείφει τις αλλοιώσεις και το τρέμουλο της οθόνης. Επίσης, με χρόνο απόκρισης 5ms (GtG), γρήγορες σκηνές δράσης αλλά και παιχνίδια αναπαράγονται με ομαλότητα και με λεπτομέρειες που παραμένουν αναλλοίωτες.

Το νέο monitor θα διατεθεί στην ελληνική αγορά σύντομα. Όλα τα monitors της LG, υποστηρίζονται με 3 χρόνια συνολική εγγύηση και εγγύηση 0 pixel. Περισσότερες πληροφορίες για τα LG Ergo Monitors μπορείτε να βρείτε εδώ.

[1]ErgoStand: Επέκταση /Ανάσυρση 210mm, Περιστροφή ±335°, Άξονας περιστροφής 90°(One Side), Ρύθμιση ύψους 130mm, Ρύθμιση κλίσης ±25°.

[2]Για λεπτομερείς οδηγίες εγκατάστασης, ανατρέξτε στο εγχειρίδιο προϊόντος στη σελίδα υποστήριξης LG.com.

Περισσότερα Άρθρα

Η LG τιμήθηκε με AHRI Performance Award για πέμπτη συνεχή χρονιά

Η Εταιρεία εξασφαλίζει την αναγνωρισιμότητα της περιζήτητης βιομηχανίας για τις προηγμένες λύσεις HVAC σε έξι διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων Παρασκευή 27 Μαΐου 2022: Η LG Electronics (LG) τιμήθηκε από το Ινστιτούτο Κλιματισμού, Θέρμανσης & Ψύξης (AHRI) με βραβείο Performance για πέμπτη συνεχή χρονιά. [hfe_template id=’397365′] Με έτος ίδρυσης το 1953, το Ινστιτούτο AHRI είναι μια παγκοσμίως […]

Η LG Electronics Hellas διοργανώνει την 2η διαδικτυακή εκδήλωση για τους καταναλωτές που ενδιαφέρονται για εγκατάσταση αντλιών θερμότητας

Αθήνα, 20Ιουνίου 2022: Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) στο πλαίσιο μιας σειράς από webinars, θα πραγματοποιήσει τη δεύτερη διαδικτυακή εκδήλωση, με στόχο να λύσει όλες τις απορίες των καταναλωτών που διαμορφώθηκαν στην πρώτη εκδήλωση  για την εγκατάσταση αντλιών θερμότητας ,  τη λειτουργία και τα οφέλη που προσφέρουν σε κάθε οικία καθώς […]

Follow by Email