17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία 22χρονου που τραυμάτισε σοβαρά γυναίκα κατά την απόπειρα ληστείας του καταστήματός της στις Αχαρνές

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες άνδρα, ο οποίος συνελήφθη την 27-5-2022 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, κατηγορούμενου για απόπειρα ανθρωποκτονίας και απόπειρα ληστείας σε βάρος 51χρονης ξένης καταγωγής, πράξεις που έλαβαν χώρα την 26-5-2022 σε κατάστημα στις Αχαρνές.

Σε βάρος του κατηγορουμένου ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, απόπειρα ληστείας, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Πρόκειται για τον ΚΑΤΣΑΡΗ Παναγιώτη του Κωνσταντίνου και της Χριστίνας Μπασιλάρη, γεννηθέντα την 26-12-2000 στην Αθήνα.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από τέτοιες αξιόποινες πράξεις που προσβάλλουν το έννομο αγαθό της ανθρώπινης αξίας, στην αξίωση της πολιτείας για τον ποινικό κολασμό ομοειδών αδικημάτων που τυχόν αποκαλυφθούν, και στην περαιτέρω διερεύνηση έτερων αξιόποινων πράξεων όμοιας φύσης που έχουν τελεστεί από τον κατηγορούμενο και έχει γίνει αντιληπτός από τους κατά περίπτωση παθόντες ή αυτόπτες μάρτυρες.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-5319306 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι την 6-7-2022, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Περισσότερα Άρθρα

Το ΣΤΕ παγωνει τα πρόστιμα των 300 ευρώ μέχρι να κριθεί η συνταγματικότητά τους

Το Συμβούλιο της Επικρατείας(ΣτΕ) αποφάσισε μετά από προσφυγές να «παγώσει» τις επιβολές προστίμων των 300 ευρώ που έχουν επιβληθεί σε πολίτες από την αστυνομία για «επιτακτικούς λόγους αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας». Η συνταγματικότητα και νομιμότητα των προστίμων θα αποφασιστεί σε πιλοτική δίκη από το ΣτΕ. «Παγώνουν» προσωρινά όλες οι υποθέσεις που εκκρεμούν στα Διοικητικά […]

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας – Ημέρα μνήμης υπέρ των πεσόντων κατά την εκτέλεση του καθήκοντος Αστυνομικών

Γνωρίζεται πώς το πρώτο Ψυχοσάββατο κάθε χρόνου έχει καθιερωθεί ως ημέρα  μνήμης υπέρ των πεσόντων κατά την εκτέλεση του καθήκοντος Αστυνομικών. Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος  θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 11:00 μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών όσων Αστυνομικών θυσιάστηκαν στο βωμό του καθήκοντος, στο στρατιωτικό νεκροταφείο […]