13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 20 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Ο σύντροφός σας θέλει να σας μιλήσει για τα όποια επόμενά του σχέδια, που συμπεριλαμβάνουν και εσάς. Να είστε και εσείς έτοιμοι, λοιπόν, για να κάνετε και τις δικές σας προτάσεις!

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Με τόσες αλλαγές στον αστρολογικό θόλο, το μόνο που σας χρειάζεται είναι να εκφράσετε τις προθέσεις σας σε αυτόν που αγαπάτε. Οι εξελίξεις θα τρέξουν και στα οικονομικά σας ζητήματα!

 ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Αυτό που θα απασχολήσει το ζώδιό σας είναι επιστροφές από το παρελθόν, που σίγουρα θα σας κάνουν να δείτε τα πράματα πιο σφαιρικά. Οι νέες προτάσεις θα σας εκπλήξουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Ευκολίες πολλές θα έρθουν και εσείς θα βρεθείτε πάνω σε σταυροδρόμια, που έχουν να κάνουν με ένα οικονομικό ζήτημα, αλλά και την απόφαση για μια επανασύνδεση.

 ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Ζητάτε συναισθηματική ασφάλεια και θα την έχετε! Αυτός που αγαπάτε θα σας μιλήσει πλέον ανοιχτά για θέματα που πρέπει να ξέρετε και μαζί να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις.

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Μπορεί να δηλώνετε στους τρίτους μπερδεμένοι, αλλά μέσα σας γνωρίζετε πολύ καλά τι πρέπει να κάνετε. Μέσα στον Ιούνιο οι συνθήκες αλλάζουν και θα είστε σίγουρα μαζί με αυτόν που αγαπάτε.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Υπάρχουν εκκρεμότητες με το παρελθόν σας, κι αυτό ενοχλεί κάποιον στο τώρα, που ζητάει την αποκλειστικότητα της καρδιάς σας. Οι ερωτήσεις που σας έρχονται πολλές και με δηλώσεις που θα σας ξαφνιάσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Μέσα στις προσεχείς ώρες θα έχετε ακούσματα – ειδήσεις από κάποιον που καιρό τώρα έχει εξαφανιστεί από τις επικοινωνίες. Υπάρχουν ζητήματα που θέλει να συζητήσει μαζί σας άμεσα.

 ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Κάποιος που έχει μεγάλο χρονικό διάστημα να σας δει σας έχει νοσταλγήσει. Πιθανόν και έμμεσα με κάποιους κοινούς σας γνώριμους να μαθαίνει για εσάς. Αποκαλύψεις στα προσεχώς!

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 20/01

Θα τα καταφέρετε, τελικά, να μιλήσετε με τον πρώην σας. Είναι μια καλή εποχή για το ζώδιό σας, όπου κάποια προβλήματα θα λυθούν. Οι επιλογές που έρχονται και στην εργασία σας θα σας δικαιώσουν.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Εσείς που είστε μπερδεμένοι με το παρόν σας θα μπορέσετε το επόμενο 10ήμερο να βρείτε λύσεις σε όλα και για όλους. Σίγουρα αυτοί που σας αγαπούν θα έρθουν πιο κοντά σας.

 ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Κάποιος μονοπωλεί το ενδιαφέρον σας. Μέσα σε αυτό το Σαββατοκύριακο θα λάβετε πρότασή του για να μιλήσετε πιο ανοιχτά. Κάποια χρήματα επίσης που αναμένετε σας έρχονται.

ΠΗΓΗ

Περισσότερα Άρθρα

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 27 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Δεν είστε πια σε καμία αναμονή. Το καλοκαίρι αυτό ξεκαθάρισε την ερωτική και την κοινωνική σας καθημερινότητα. Τώρα, σειρά έχει να κοιτάξετε πιο σοβαρά τα οικονομικά – εργασιακά σας. ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05 Αυτή την εποχή οι έρωτες και τα πάθη σάς αφήνουν παντελώς αδιάφορους. Αυτό έχει σίγουρα να κάνει με […]

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 08 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Νέος ενθουσιασμός εισέρχεται ακάθεκτος στη ζωή και την καθημερινότητά σας, απόρροια ενός μεγάλου μοιραίου έρωτα που έρχεται να σας ξαναδώσει το καρδιοχτύπι και τη συγκίνηση που μπορεί να σας λείπει. ΤΑΥΡΟΣ: Οικογενειακές υποθέσεις στο προσκήνιο και εκκρεμότητες με τα περιουσιακά ή κληρονομικά που πρέπει να διευθετηθούν θα σας κρατήσουν απασχολημένους το μεγαλύτερο διάστημα της […]