32 °C Argos, GR
4 Ιουλίου 2022

Pro:Centric Cloud, η σύγχρονη προσέγγιση μιας πιο «home-like»διαμονής

Η πλέον σύγχρονη και αναβαθμισμένη παροχή ενός ξενοδοχειακού δωματίου, που θα ενισχύσει την συνολική εμπειρία του πελάτη αλλά και την επωνυμία σας

Αθήνα, 17 Ιουνίου 2022–Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) παρουσιάζει το Pro:Centric Cloud, μια προηγμένη λύση που βασίζεται σε τεχνολογίαcloud για ολοκληρωμένη διαχείριση, βοηθώντας τα ξενοδοχεία να προσαρμόσουν το περιεχόμενό τους και να προσφέρουν έξυπνες, διαδραστικές υπηρεσίες στους πελάτες. Η τεχνολογία Pro:Centric Cloud της LG θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την εικόνα της επωνυμίας σας, να δημιουργήσετε φιλικότερες προς τον επισκέπτη εμπειρίες και να βελτιώσετε τη λειτουργική αποδοτικότητα και παραγωγικότητα της μονάδας.

Το Pro:Centric Cloud επιτρέπει την εύκολη, σχεδόν σε πραγματικό χρόνο διαχείριση πολλών τοποθεσιών σε όλο τον κόσμο, ιδανικό για τα ξενοδοχειακά brands που βρίσκονται σε κάθε γωνιά του κόσμου. Το κλειδί στην επιτυχία τους είναι η συνεργασία μεταξύ των μονάδων και η μοναδικότητα της ταυτότητας της επωνυμίας. Με το LG Pro:Centric Cloud, πολλαπλές μονάδες σε όλο τον κόσμο διαχειρίζονται μαζί ως μία.

[hfe_template id='397365']

Με μια διαισθητική σειρά εργαλείων στα χέρια τους, οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν και να επιμεληθούν το δικό τους περιεχόμενο, ενώ οι υπεύθυνοι ξενοδοχείων μπορούν να  συντονίζουν τα τηλεοπτικά κανάλια του δωματίου ώστε να ταιριάζουν στα ενδιαφέροντα των επισκεπτών τους. Ακόμη, με το Pro:Centric Cloud, τα ξενοδοχεία μπορούν να συλλέγουν και να αναλύουν χρήσιμα δεδομένα όπως: πόσο χρόνο περνούν οι επισκέπτες στα δωμάτιά τους, ποια κανάλια προτιμούν ή ποια είναι τα ενδιαφέροντα και τα δρομολόγια τους. Έτσι, ανταποκρίνονται περισσότερο στις ανάγκες των επισκεπτών τους, αναλύοντας μοτίβα παρακολούθησης τηλεοπτικού περιεχομένου και παρέχοντας εξατομικευμένες πληροφορίες.

Οι καινοτομίες που προσφέρει το Pro: Centric Cloud βοηθούν στον επαναπροσδιορισμό της ξενοδοχειακής υποδομής και στην εξατομίκευση της εμπειρίας του χρήστη, μετατρέποντας τις τηλεοράσεις σεmust-have παροχή ενός σύγχρονου ξενοδοχειακού δωματίου.

Σχετικά με την LG Electronics Business Solutions

Η LG Business Solutions είναι o αξιόπιστος συνεργάτης που προσφέρει καινοτόμα προϊόντα και λύσεις για διαφορετικές βιομηχανίες παγκοσμίως. Με ένα χαρτοφυλάκιο μοναδικών λύσεων από κορυφαία προϊόντα ψηφιακής σήμανσης OLED και LED για τους επαγγελματίες έως λύσεις θέρμανσης και ψύξης, η LG είναι ένα brand με παγκόσμια αναγνώριση. Οι λύσεις πληροφορικής της LG περιλαμβάνουν οθόνες, lap-top, προβολείς, συσκευές cloud, ιατρικές οθόνες και ρομπότ, όλα σχεδιασμένα για να μεγιστοποιούν την αποδοτικότητα της εργασίας και να επιστρέφουν ισχυρή αξία στους πελάτες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.LG.com/b2b.

 

Σχετικά με την LG Electronics Ελλάς ΜΑΕ

Η LG Electronics Ελλάς ΜΑΕ, ιδρύθηκε ως θυγατρική εταιρεία το 2002, στο πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής για ακόμη πιο γρήγορη και αποτελεσματική ανάπτυξη. Στόχος είναι να συνεισφέρει δυναμικά τόσο στην ελληνική, όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, βασιζόμενη στη μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας, με αρωγούς την τεχνολογική υπεροχή, το πρωτοποριακό design και την έμφαση σε ποιοτικές υπηρεσίες pre- και after-sales. H LG Electronics Ελλάς ΜΑΕ έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής ενώ έχει εδραιωθεί στην αντίληψη των καταναλωτών και των συνεργατών της. Στη διάρκεια της πορείας της, η εταιρεία έχει παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα, έχει εφαρμόσει νέες τεχνολογίες στην κατασκευή ψηφιακών λύσεων και συνεχίζει να ισχυροποιεί την θέση της στην εγχώρια αγορά, με την παρουσίαση καινοτόμων καταναλωτικών λύσεων υψηλού σχεδιασμού για την οικιακή ψυχαγωγία και τις οικιακές συσκευές. Επιπλέον, η LG Electronics Ελλάς ΜΑΕ προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις, καθώς το επαγγελματικό τμήμα LG Business Solutions έχει γνωρίσει ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, ολοκληρώνοντας με επιτυχία συνεργασίες με κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και διεθνείς και εγχώριες τουριστικές μονάδες, προσφέροντας λύσεις με προηγμένα συστήματα HVAC, οθόνες digital signage, ξενοδοχειακές τηλεοράσεις και προϊόντα φωτισμού LED. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr, αλλά και το αποκλειστικό www.lg.com/gr/business.

Επισκεφτείτε την LG στα:

www.lg.com/gr

LG MAGAZINE

www.facebook.com/lghellas

www.instagram.com/lg_hellas

www.LinkedIn.com/lghellasBusinessSolutions

Περισσότερα Άρθρα

Η LG Electronics Hellas διοργανώνει την 2η διαδικτυακή εκδήλωση για τους καταναλωτές που ενδιαφέρονται για εγκατάσταση αντλιών θερμότητας

Αθήνα, 20Ιουνίου 2022: Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) στο πλαίσιο μιας σειράς από webinars, θα πραγματοποιήσει τη δεύτερη διαδικτυακή εκδήλωση, με στόχο να λύσει όλες τις απορίες των καταναλωτών που διαμορφώθηκαν στην πρώτη εκδήλωση  για την εγκατάσταση αντλιών θερμότητας ,  τη λειτουργία και τα οφέλη που προσφέρουν σε κάθε οικία καθώς […]

Αντλίες θερμότητας LG: Η καλύτερη επιλογή για πιο οικολογική θέρμανση και κλιματισμό

Tοεπαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LGElectronics (LG), με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, φροντίζει ώστε όλοι να έχουν πρόσβαση σε πιο φιλικές για το περιβάλλον επιλογές θέρμανσης και κλιματισμού, με αντλίες θερμότητας LG. Οι αντλίες θερμότητας αέρος/νερού της LG προσφέρουν πολλαπλά οφέλη, καθώς εξοικονομούν ενέργεια και μειώνουν τα λειτουργικά κόστη1. Το σύστημα απόδοσής τους επιτρέπει […]

Follow by Email