17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Πάτρα: Αναστάτωση στη συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου – Φωτιά σε διαμέρισμα από φωτοβολίδα

Τεράστια αναστάτωση προκλήθηκε στη συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στην Πάτρα, όταν μια φωτοβολίδα “ξέφυγε” από τον χώρο της συναυλίας και μπήκε μέσα σε διαμέρισμα που βρίσκεται δίπλα από τον χώρο της εκδήλωσης.

Τη φωτοβολίδα άναψαν κάποιοι από το συγκεντρωμένο πλήθος και την πέταξαν προς την πλευρά σπιτιού, με το φλεγόμενο αντικείμενο να προσγειώνεται μέσα στο διαμέρισμα από τις ανοικτές πόρτες του μπαλκονιού.

Στο σημείο έφτασε τόσο η Πυροσβεστική όσο και η Αστυνομία, η οποία εκκένωσε την πολυκατοικία, μέχρι να σβήσουν οι φλόγες.

Αρκετοί από τους κατοίκους της περιοχής έτρεξαν στο σημείο, όπου για ώρα επικράτησε αναστάτωση.

Δείτε εικόνες από το σημείο:

Πηγή: tempo24

Περισσότερα Άρθρα

Φωτιά στο Τημένιο στη Νέα Κίο

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε απόψε το βράδυ στη Νεα Κίο. Η φωτιά εντοπίσθηκε στην περιοχή του Τημενίου και σχετικά κοντά στο ποτάμι του Ερασίνου. Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της πυροσβεστικής από το Άργος για την κατάσβεση της. (φωτογραφία αρχείου)

Μήνυμα του 112 σε Ιστιαία, Αιδηψό, Λουτρά Αιδηψού: Κλείστε όλες τις καμινάδες, παράθυρα, πόρτες

Μήνυμα στάλθηκε μέσω του 112 σε όσους βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή της Ιστιαίας, της Αιδηψού, των Λουτρών Αιδηψού να κλείσουν όλες τις καμινάδες, παράθυρα, πόρτες ώστε να μην διεισδύσουν οι καύτρες στο εσωτερικό του σπιτιού. Το μήνυμα αναφέρει: «Αν βρίσκεστε στην ευρύτερη περιοχή Ιστιαίας, Αιδηψού, Λουτρών Αιδηψού κλείστε όλες τις καμινάδες, παράθυρα, πόρτες ώστε να […]