19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Διακοπή υδροδότησης λόγω βλάβης κεντρικού αγωγού στο δίκτυο ύδρευσης / Μέγιστη προσπάθεια αποκατάστασης της βλάβης από τα συνεργεία της ΔΕΥΑΑΡ-Μ

Μετά από βλάβη που σημειώθηκε στον κεντρικό αγωγό του δικτύου ύδρευσης στο ύψος της διασταύρωσης Γούναρη με Αγγ. Γεωργαντά οι παρακάτω περιοχές θα παραμείνουν χωρίς νερό έως ότου αποκατασταθεί η βλάβη.

1)      Από το ύψος του Αρχαίου Θεάτρου μέχρι το Νοσοκομείο οι αριστερές πλευρές των οδών Γούναρη και Ηρακλέους .

2)      Από το ύψος της διασταύρωσης Κορίνθου, 25ης Μαρτίου και Ηρακλέους μέχρι και τη Γέφυρα του Ξεριά εκατέρωθεν του δρόμου .

3)      Από την Γέφυρα του Ξεριά μέχρι το ύψος της επαρχιακής οδού Νεμέας Άργους .

4)      Ο δρόμος της Καρυάς, θέσεις Φιστικιές και Αεροδρόμιο μέχρι το ύψος του Ι.Ν. Αγ. Προκοπίου.

5)      Καθώς και τα χωριά Ίναχος, Ήρα, Κουρτάκι, Πυργέλλα, Λάλουκα, Δαλαμανάρα.

 

Ακολουθούν και οι σχετικοί χάρτες προς διευκόλυνση των πολιτών.

Παρακαλούμε για την κατανόησή σας καθώς τα συνεργεία μας καταβάλλουν τη μέγιστη προσπάθεια για την άμεση αποκατάσταση της βλάβης.

 

Περισσότερα Άρθρα

Επιμελητήριο Αργολίδας / Δωρεάν online σεμινάριο: Νέα Υγειονομικά Πρωτόκολλα 2022

Το Επιμελητήριο Αργολίδας προσκαλεί τα μέλη του στο Δωρεάν online σεμινάριο Νέα Υγειονομικά Πρωτόκολλα 2022, βάσει των οποίων λειτουργούν οι τουριστικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του κορονοϊού COVID-19, έπειτα από τη δημοσίευση της νέας ΚΥΑ στις 30/4/2022  η οποία τροποποίησε την προηγούμενηστις 17/3/2022 για τα ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου. Όπως ορίζει η νέα εγκύκλιος, […]