15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Συνελήφθησαν δύο άτομα που επιχείρησαν να ταξιδέψουν για Ιταλία με πλαστά έγγραφα, μέσω του Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας

Συνελήφθησαν, χθες (15.6.2022) το πρωί, στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 20 και 23 ετών, αντίστοιχα, για πλαστογραφία και παράβαση της Νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών τους εγγράφων, οι οποίοι είχαν σκοπό να ταξιδέψουν με πτήση για Μπέργκαμο Ιταλίας, διαπίστωσαν ότι αυτά ήταν προφανώς πλαστά.

Ανωτέρω πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα που κατείχαν κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση διενεργούνται από τον Αστυνομικό Σταθμό Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

Περισσότερα Άρθρα

Συνελήφθη αλλοδαπός κατηγορούμενος για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκων και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας

Συνελήφθη, χθες (4.4.2023) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, αλλοδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκων και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Ειδικότερα, ο συλληφθείς κατηγορείται ότι τον τελευταίο μήνα, εντός της οικίας ανήλικου, προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε αρμοδίως.  

«Σαρωτικοί» έλεγχοι από την ΕΛ.ΑΣ. για τήρηση των μέτρων: 1.658 παραβάσεις και 12 συλλήψεις

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού. Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια (68.608) έλεγχοι, από τους οποίους οι (15.707) στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος». Βεβαιώθηκαν συνολικά (1.658) παραβάσεις και συνελήφθησαν (12) άτομα, […]