19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Παράσταση της τραγωδίας “Αγαμέμνων” του Αισχύλου στην Αρχαία Κόρινθο

Την παράσταση της τραγωδίας “Αγαμέμνων” του Αισχύλου, που δόθηκε στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Κορίνθου, παρακολούθησε η αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Αθηνά Κόρκα, την Κυριακή 12 Ιουνίου.

Η παράσταση, για την πραγματοποίηση της οποίας συνέδραμε η Περιφέρεια Πελοποννήσου, αποτέλεσε προϊόν συνεργασίας του Α.Π.Σ. “Ο Βελλερεφών” Αρχαίας Κορίνθου, της θεατρικής ομάδας “Αρσινόη”, καθώς και της Εφορεία Αρχαιοτήτων Κορινθίας. Πρόκειται για ένα από τα τρία έργα της “Ορέστειας” -της μοναδικής σωζόμενης τριλογίας του Αισχύλου.

Η αντιπεριφερειάρχης συνεχάρη τους συντελεστές “οι εξαιρετικές ερμηνείες των οποίων προσέδωσαν στην παράσταση μια άλλη οπτική και νοήματα” όπως χαρακτηριστικά σημείωσε.

 

Περισσότερα Άρθρα

Εκδήλωση για τα υγειονομικά πρωτόκολλα από το Επιμελητήριο Αρκαδίας

Εκδήλωση για τα υγειονομικά πρωτόκολλα από το Επιμελητήριο Αρκαδίας Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, διοργανώνει ενημερωτική διαδικτυακή εκδήλωση, την Πέμπτη 13 Μαΐου στις 17:00 με θέμα: «Εφαρμογή υγειονομικών πρωτοκόλλων στις τουριστικές επιχειρήσεις και επιχειρήσεις επισιτισμού». Στην εκδήλωση, η οποία απευθύνεται σε όλους τους επιχειρηματίες και εργαζόμενους στον κλάδο των ξενοδοχείων και της εστίασης, οι εισηγητές θα παρουσιάσουν […]