17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Θρήνος στη Στυλίδα για 49χρονο πατέρα δύο παιδιών, που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε το πρωί της Κυριακής στη Στυλίδα η είδηση για το τραγικό χαμό στην άσφαλτο του Νίκου Δουλδούρη, καθώς λίγο μετά τις 4:00 τα ξημερώματα ο θάνατος του είχε στήσει καρτέρι στη διασταύρωση της Βι.ΠΕ. Λαμίας.

Ο άτυχος 49χρονος κινούταν κανονικά στο δρόμο Λαμίας – Στυλίδας, με κατεύθυνση προς Λαμία, όταν ξαφνικά από τη ΒΙ.ΠΕ. βγήκε μια νταλίκα με συρόμενο, η οποία επιχείρησε να στρίψει αριστερά, προς Στυλίδα, κάτι το οποίο απαγορεύεται για τα φορτηγά, εκτός αν έχουν ειδική άδεια.

Δυστυχώς ο 49χρονος κάτοικος Στυλίδας με το ασημί Hyundai «καρφώθηκε» στο συρόμενο, πλαϊνή πίσω πλευρά της νταλίκας, με αποτέλεσμα το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου να διαλυθεί κυριολεκτικά και να βρει τραγικό θάνατο.

Οι άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ κατέβαλλαν μεγάλη προσπάθεια για να απεγκλωβίσουν τον 49χρονο από την άμορφη μάζα σιδερικών.

Ο 42χρονος οδηγός της νταλίκας συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Τροχαίας Λαμίας, που διενεργούν προανάκριση για το συμβάν.

Ο 49χρονος Νίκος Δουλδούρης ήταν πατέρας δύο παιδιών και πολύ αγαπητός στην τοπική κοινωνία της Στυλίδας. Ήταν επαγγελματίας δύτης και πολλά χρόνια τώρα βουτούσε στον Μαλιακό και τον βόρειο Ευβοϊκό.

YouTube player

Πηγή: LamiaReport.gr

Περισσότερα Άρθρα

“Διάλογοι”…με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη στο Ναύπλιο

Διάλογοι: Μια συζήτηση με τον σκηνοθέτη Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη με αφορμή την παράσταση “Οιδίπους Τύρανος” του ΣοφοκλήΔευτέρα 27 Μαΐου 2019, Βουλευτικό, Ναύπλιο, 18:00 Η δράση “Διάλογοι” του προγράμματος “Εκπαιδεύοντας το κοινό στο Αρχαίο Δράμα”, ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 27 Μαΐου στο Βουλευτικό στο Ναύπλιο με καλεσμένο τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, σκηνοθέτη της παράστασης “Οιδίπους Τύραννος” του Σοφοκλή που θα παρουσιαστεί στις 12 […]

Απίστευτη τραγωδία – Μητέρα και κόρη πέθαναν στο αμάξι από αναθυμιάσεις.

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 8χρονη και η μητέρα της στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών, όταν στην προσπάθειά τους να ζεσταθούν, μπήκαν στο αμάξι της οικογένειας στο γκαράζ και πέθαναν από αναθυμιάσεις Η αστυνομία του Τέξας έκανε έλεγχο στα σπίτια της περιοχής λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει την περιοχή. Στο σπίτι της οικογένειας εντοπίστηκε το αυτοκίνητο […]