19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Εμφανίστηκε και συνελήφθη ο σύντροφος της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή στου Γκύζη

Εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα ο άνδρας που είχε τηλεφωνήσει για τον θάνατο της 62χρονης που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στου Γκύζη. Νωρίτερα, το πρωί της Κυριακής είχε καλέσει την αστυνομία, δηλώνοντας ότι η σύζυγός του πέθανε από παθολογικά αίτια, καθώς είχε πολλά προβλήματα υγείας.

Στη συνέχεια, εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα όπου οι αστυνομικοί τον προσήγαγαν. Μάλιστα, ο ίδιος υποστήριξε πως κάλεσε πρώτα το ΕΚΑΒ και όχι την αστυνομία γιατί δεν υπήρχε κάποια εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα διαταχθεί διοικητική απέλαση του άνδρα αλβανικής καταγωγής, ενώ την υπόθεση χειρίζεται πλέον το τοπικό αστυνομικό τμήμα και όχι η ασφάλεια.

Περισσότερα Άρθρα

Τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα 2 Ιουλίου

Σαν σήμερα 2 Ιουλίου συνέβησαν τα εξής 1823 Με το νόμο ΚΣΤ επιβάλλεται από το Εκτελεστικό αναγκαστική εισφορά ύψους 1.000.000 γροσίων για τις ανάγκες της Επανάστασης. 1839 Θεμελιώνεται το νέο κτίριο του Οθωνείου Πανεπιστημίου της Αθήνας (μετέπειτα Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο). 1904 Γεννιέται ο Ζαν Ρενέ Λακόστ, Γάλλος τενίστας και ιδρυτής της φερώνυμης εταιρίας ειδών […]

Ημερίδα θετικών επιστημών για το επιστημονικό έργο του CERN στο Άργος

Η Διεύθυνση Δ.Ε. Αργολίδας σε συνεργασία με το ΕΚΦΕ Αργολίδας και το 1ο Γυμνάσιο Άργους οργανώνουν ημερίδα θετικών επιστημών για το επιστημονικό έργο του CERN. Στόχος της ημερίδας, που απευθύνεται στους/στις μαθητές/τριες και στους/στις εκπαιδευτικούς των σχολείων του Νομού Αργολίδας, είναι η παρουσίαση του CERN και του επιστημονικού έργου που συντελείται σε αυτό μέσω σύνδεσης […]