19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Εορτασμός προστάτιδας εικόνας του Σωματείου Επισκευαστών Αυτοκινήτων & Μηχανημάτων «Ο Κολοκοτρώνης»

Το  Σωματείο Επισκευαστών Αυτοκινήτων & Μηχανημάτων «Ο Κολοκοτρώνης» ενημερώνει τα μέλη του ότι ο εορτασμός  της προστάτιδας εικόνας του Σωματείου θα πραγματοποιηθεί  την Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022 Ημέρα του  «Αγίου Πνεύματος» στην Εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου στην Καραθώνα, όπου θα τελεστεί  Θεία Λειτουργία.

Την Δευτέρα 13 Ιουνίου  τα συνεργεία θα παραμείνουν κλειστά.

Για το διοικητικό Συμβούλιο

Ο πρόεδρος                                                                         ο γραμματέας

Μακρής Παναγιώτης                                                           Χρήστος Κωστόπουλος

Περισσότερα Άρθρα

Η Δήμητρα Πόλκου στο Ιατρικό Δυναμικό της Ν.Μ. Άργους

Η Διοικήτρια του Γ.Ν. Αργολίδας, Γεσθημανή Κασνακτσόγλου, ανακοινώσει την ένταξη της κα Δήμητρας Πόλκου, Επιμελήτριας Α΄ Αναισθησιολογίας, κλάδου ιατρών ΕΣΥ στο  Ιατρικό Δυναμικό της Ν.Μ. Άργους, η οποία στις 9-2-2024 ορκίστηκε παρουσία της ίδιας και του Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας κ. Γεώργιου Μπιμπή . Η ιατρός αναμένεται να αναλάβει υπηρεσία στο τέλος του έτους.    

7ος Αγώνας Δρόμου Μνήμης για την Μικρασιατική Καταστροφή «Από τον Ασκάνιο στον Ερασίνο»

Η Επιτροπή Μνήμης Νέας Κίου, η ΚΕΔΑΜ, το ΝΠΔΔ Κοινωνική Μέριμνα & Αθλητισμός και ο Σύλλογος Μαραθονοδρόμοι  Δρομείς Αργολίδας  (μέλος Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α –Υ), με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την Μικρασιατική Καταστροφή, διοργανώνουν τον 7ο Αγώνα Δρόμου Μνήμης «Από τον Ασκάνιο στον Ερασίνο», 11 χλμ. που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Κίο στις 17 Σεπτεμβρίου 2022. […]