20 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Επιστρέφει στη Νέα Κίο η “ΛελέΚιος Φιέστα”

Έπειτα από τρία χρόνια απουσίας εξαιτίας του κορονοϊού, η “ΛελέΚιος Φιέστα” επιστρέφει στο παλιό εργοστάσιο του “Πελαργού” στη Νέα Κίο.

Την Παρασκευή 5 και το Σάββατο 6 Αυγούστου, το διήμερο πρόγραμμα περιλαμβάνει αγαπημένους καλλιτέχνες και καταπληκτικές μπάντες που μπορούν να εγγυηθούν το διονυσιακό ξεφάντωμα που τόσες φορές έχουμε ζήσει σε αυτόν τον υπέροχο και φιλόξενο χώρο.

Μέχρι τώρα οι διοργανωτές “έχουν κλείσει” κάποιους αξιόλογους καλλιτέχνες. Για μια ακόμα φορά, στη “ΛελέΚιο” θα συμμετέχει ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, το Σάββστο 6/8, ενώ την Παρασκευή 5/8 θα συμμετέχουν ο Βέβηλος και οι Θραξ Πανκς. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και άλλοι καλλιτέχνες.

 

Περισσότερα Άρθρα

1η Αγωνιστική 4ου Ομίλου Γ’ Εθνικής Κατηγορίας – Στην έδρα του Ο Παναργειακός

Έγινε η Κλήρωση των Αγώνων της Γ Εθνικής στα γραφεία της ΕΠΟ. Ο Παναργειακός παίζει την Κυριακή 13 Νοεμβρίου εντός έδρας με την ομάδα ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ ΚΩ Η Α.Ε. Ερμιονίδας επίσης στην έδρα της αντιμετωπίζει τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ Γ.Σ.Σ. ενώ ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΝΕΑΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ σε εκτός έδρας αγώνα αντιμετωπίζει την Α.Ε. Μυκόνου.

Περιοδεία του Γιώργου Γαβρήλου, στα καταστήματα του Ναυπλίου

Περιοδεία του Υπ. Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιώργου Γαβρήλου, στα καταστήματα του Ναυπλίου. Θέμα συζήτησης η ακρίβεια και η έλλειψη χρηματοδότησης των μικρών επιχειρήσεων. Μια άλλη πολιτική για τον εμπορικό κόσμο είναι εφικτή και θα εφαρμοστεί από 22 Μαίου, με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ—ΠΣ.