21 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

12χρονη κατήγγειλε συγγενή της ότι την κακοποιούσε σεξουαλικά

Σοκ έχουν προκαλέσει οι καταγγελίες μιας 12χρονης κοπέλας από τη Θεσσαλονίκη, η οποία υποστηρίζει ότι έζησε έναν εφιάλτη από συγγενικό της πρόσωπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, η ανήλικη αποκάλυψε το μαρτύριό της αρχικά στη δασκάλα της μιλώντας για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη.

Οι Αρχές στις οποίες έφτασε η καταγγελία εντόπισαν τον 73χρονο που φέρεται να ασελγούσε εις βάρος της 12χρονης όταν αυτή τον επισκεπτόταν στο σπίτι του μετά το σχολείο.

Πηγή: thestival.gr

Περισσότερα Άρθρα

Συλλήψεις σε Αργολίδα και Μεσσηνία

  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ   Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (28.4.2023) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Επιδαύρου Αργολίδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Επιδαύρου, 34χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε τσιγαριλίκι κάνναβης, το οποίο κατασχέθηκε.   ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ   Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο Συνελήφθη, χθες (28.4.2023) το πρωί, […]

Εκτροπή και ανατροπή αυτοκινήτου στο Νότιο Περιφερειακό του Άργους

Αυτοκίνητο που κινούνταν στο Νότιο Περιφερειακό του Άργους, για άγνωστο λόγο εξετράπη της πορείας του, έσπασε τα πλαϊνά κιγκλιδώματα και ανετράπη. Ο οδηγός τηλεφώνησε σε συγγενικό του πρόσωπο που με τη σειρά του ειδοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία και Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο τον παρέλαβε μετά τον απεγκλωβισμό του και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο του […]