33 °C Argos, GR
29 Ιουνίου 2022

Αύριο στο Δημαρχείο Τρίπολης θα γίνει παρουσίαση του “Tripoli Street Food Festival”

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, ο Δήμος Τρίπολης και οι Σύλλογοι, Καφεστιατόρων Αρκαδίας και Εμποροβιομηχανικού Τρίπολης θα δώσουν συνέντευξη τύπου αύριο Τετάρτη 8 Ιουνίου στη 1 μ.μ. στον 1ο όροφο του Δημαρχείου Τρίπολης (Λαγοπάτη & Αταλάντης) για την παρουσίαση του “Tripoli Street Food Festival” που θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 17 έως και την Κυριακή 19 Ιουνίου 2022, υπό την επιμέλεια της εταιρείας Soulfood Thessaloniki OE.

Τη συνέντευξη τύπου θα δώσουν:

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Τρουπής

[hfe_template id='397365']

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κα. Ελένη Καρούντζου

Ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Καφεστιατόρων Αρκαδίας κ. Βασίλης Αθανασιάδης

Ο Πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Τρίπολης κ. Θέμης Ζούζουλας

1st Tripoli Street Food Festival

Παρασκευή έως Κυριακή

17 – 19 Ιουνίου

 Πλατεία Άρεως

Ώρες & Ημέρες λειτουργίας

Παρασκευή (17/6): 18:00 – 00:00

Σάββατο (18/6) & Κυριακή (19/6):  12:00 – 00:00

Είσοδος Ελεύθερη

Τον Ιούνιο θα λάβει χώρα στην Τρίπολη η μεγαλύτερη γιορτή Street Food και μουσικής στην Πελοπόννησο. Από την Παρασκευή 17 έως και την Κυριακή 19 Ιουνίου, για ένα μαγικό τριήμερo θα πραγματοποιηθεί στην Τρίπολη το πρώτο Street Food Festival.  Η Πλατεία Άρεως μετατρέπεται σ’ ένα τεράστιο γευστικό πάρκο με επιλογές φαγητού απ’ όλο τον κόσμο.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, στο πλαίσιο της καμπάνιας «Τhis is Arcadia», με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Τρίπολης και την υποστήριξη του Συλλόγου Καφεστιατόρων Αρκαδίας και του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Τρίπολης, υπό την επιμέλεια της Soul Food Festival.

To Tripoli Street Food Festival   αποτελεί μια στοχευμένη προσπάθεια να γνωρίσει ο κόσμος την εξαιρετική προσπάθεια που γίνεται στο χώρο της εστίασης και του street food ανά τον κόσμο και φυσικά ν’ απολαύσει γνώριμες αλλά και να δοκιμάσει καινούργιες γεύσεις που ταξιδεύουν τον ουρανίσκο. Αφήστε τις αισθήσεις σας ελεύθερες και μην χάσετε την ευκαιρία να βιώσετε αυτήν τη μοναδική κι ακαταμάχητη εμπειρία.

Την Παρασκευή το φεστιβάλ θα λειτουργεί από τις 6 το απόγευμα μέχρι και τις 12 το βράδυ, ενώ το Σαββατοκύριακο από τις  12 το μεσημέρι μέχρι και τις 12 το βράδυ. Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα του φεστιβάλ στο Facebook καθώς σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες

Το Tripoli Street Food Festival   θα πραγματοποιηθεί τηρώντας όλους τους απαραίτητους όρους που επιτάσσουν οι συνθήκες λόγω της πανδημίας. Επιβάλλεται φυσικά από όλους τους παρευρισκομένους η αυστηρή τήρηση των υφιστάμενων μέτρων την εποχή τέλεσης του Festival.

Hyperlinks:

Official Facebook Page: https://www.facebook.com/SoulfoodThessaloniki/

Official Instagram Page: https://www.instagram.com/soulfoodthessaloniki/

Official Facebook Event: https://www.facebook.com/events/413109950670369

HashTags: #TripoliSFF22

1st Tripoli Street Food Festival – Info

Πού: Πλατεία Άρεως

Πότε: 17, 18 & 19 Ιουνίου

Πόσο: Είσοδος Ελεύθερη

Διοργάνωση: SoulFood Thessaloniki

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2311 | 243505

Email: [email protected]

Ώρες λειτουργίας: 18:00 – 00:00  | Παρασκευή (17/6)

12:00 – 00:00  | Σάββατο (18/6) & Κυριακή (19/6)

Χορηγοί Επικοινωνίας: arcadia 9,38 fm, arcadiaportal.gr, arcadiaports.gr, arcadiaspot.gr, astrosnews.gr, debbiestravel.gr, epixeiro.gr, farmportal.gr, jennysWorld.gr, kafeneiomegalopolis.gr, krnews.gr, leonidion.gr, messinianews.gr, myillianews.gr, Opt TV, palmos 90,5 fm, patrisnews.gr, pna.gr, Super Tv, voltastintripoli.gr, Αρκαδική Τηλεόραση, Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5 fm, Κορινθιακή Εφημερίδα.

Περισσότερα Άρθρα

Συλλυπητήρια μηνύματα για τον θάνατο τής Ελένης Κατσούλη

«…Το κενό που αφήνει στην κοινωνία μας είναι δυσαναπλήρωτο, αλλά θα μείνει στη μνήμη μας για πάντα», αναφέρει μεταξύ άλλων, σε συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο του μέλους του, Ελένης Κατσούλη, το Σωματείο ΑμεΑ Ν. Λακωνίας: «O Πρόεδρος, το Δ.Σ. και τα μέλη του Σωματείου ΑμεΑ Ν. Λακωνίας εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για την απώλεια του μέλους του Σωματείου, Ελένης […]

Έρχονται τα ηλεκτρικά ποδήλατα στην Κόρινθο

Δίκτυο ηλεκτρικών ποδηλάτων πρόκειται να δημιουργηθεί στην πόλη της Κορίνθου. Το συγκεκριμένο έργο, θα χρηματοδοτηθεί απ’ το επιχειρησιακό πρόγραμμα ”υποδομές μεταφορών, περιβάλλον και αειφόρος ανάπτυξη”. Η δράση, συμπεριλαμβάνεται στα μέτρα και στις προτάσεις του σχεδίου της βιώσιμης αστικής κινητικότητας του δήμου Κορινθίων (η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί και βρίσκεται σε διαδικασία έγκρισης). [hfe_template id=’397365′] Το έργο […]

Follow by Email