31 °C Argos, GR
3 Ιουλίου 2022

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 6 Ιουνίου

Κριός

Ο Αρης συνεχίζει την πορεία του στο δικό σας ζώδιο και σας γεμίζει με δύναμη, ορμή, τόλμη, ερωτισμó αλλά και ένταση, που κάποιες φορές μπορεί να ξεφύγει και να οδηγήσει σε σύγκρουση.

Ταύρος

[hfe_template id='397365']

Κρατάτε μυστικά τα σχέδιά σας και πολύ καλά κάνετε, γιατί κάποιοι λειτουργούν παρασκηνιακά. Μεγαλύτερη προσοχή θα χρειαστείτε κοντά στις 18.

Δίδυμοι

Ηλιος και Ερμής στο δικό σας ζώδιο, σε ορθή πορεία πλέον, δείχνουν το δρόμο και τους συνοδοιπόρους σε αυτόν τον νέο κύκλο δράσης, ανακάλυψης και περιπέτειας. Η Πανσέληνος στα μέσα του μήνα αναταράσσει ισορροπίες ανάμεσα σε σας και στις σχέσεις σας με τους άλλους.

Καρκίνος

Προσέξτε την υπερκόπωση και το άγχος, αλλά και μικροατυχήματα λόγω βιασύνης. Ο μήνας των γενεθλίων σας ξεκινάει στις 21 Ιουνίου και θα αρχίσετε να νιώθετε σταδιακά καλύτερα.

Λέων

Πολλές προσκλήσεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις και γιορτές σας περιμένουν, ενώ η φήμη σας και η αναγνώριση στα επαγγελματικά σας θα είναι ένα δυνατό χαρτί.

Παρθένος

Βλέπετε πιο καθαρά και μπορείτε να αποφασίσετε σημαντικές συμφωνίες και επαγγελματικές κινήσεις για να ξαναβρείτε την αρμονία και την ισορροπία που θέλετε.

Ζυγός

Οι μέρες 6, 18 και 23 Ιουνίου χρειάζονται σύνεση και σε οικονομικά/φορολογικά ζητήματα, αλλά και στις προσωπικές σας σχέσεις. Τρεις πλανήτες στον τομέα των σχέσεων, των συνεργασιών και της συντροφικότητας τονίζουν ζητήματα και ευαίσθητες ισορροπίες ανάμεσα σε σας και στους σημαντικούς άλλους της ζωής σας.

Σκορπιός

Ξαναβρίσκετε τις ισορροπίες και κερδίζετε μέσα από σημαντικές γνωριμίες. Κάποια έκτακτα έξοδα στα μέσα του μήνα ή μια ανασφάλεια με τον ερωτικό σας σύντροφο σας κάνει πιο ευαίσθητους. Αφήστε μυστικούς πόθους να σας οδηγήσουν σε νέες απολαύσεις.

Τοξότης

Αποφύγετε τις υπερβολές τις δύσκολες μέρες του μήνα για να μην προκαλέσετε την οργή του συντρόφου σας.

Αιγόκερως

Επενδύστε στις εργασιακές σχέσεις και στον τομέα της επικοινωνίας, αλλά και των ιδεών που μπορεί να ανανεώσουν την καθημερινότητα και τις επαγγελματικές σας προοπτικές.

Υδροχόος

Ο έρωτας, το φλερτ, η δημιουργικότητα, η επικοινωνία, μικρά ταξίδια θα σας ανανεώνουν και κάποιες φορές θα μπερδεύονται και θα σας μπερδεύουν.

Ιχθύες

Προσέξτε γιατί το παρασκήνιο δεν βλέπει με καλό μάτι όσα πετυχαίνετε. Αποφύγετε να δώσετε αφορμή για σχόλια και μην υπερβάλλετε. Ο χώρος του σπιτιού και η οικογένειά σας χρειάζονται μεγαλύτερη προσοχή και φροντίδα.

ΠΗΓΗ

Περισσότερα Άρθρα

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 24 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα να σας υποστηρίζουν, όλοι οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας, νωρίς μέσα στον δεύτερο μήνα του καλοκαιριού, θα βρουν το μοιραίο τους ταίρι.  ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05 [hfe_template id=’397365′] Ζητήματα επαγγελματικά θα έρθουν στο δρόμο σας και θα σας ζητήσουν λύσεις. Είστε κάτω από τις καλύτερες […]

Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2019

ΚΡΙΟΣ Στα αισθηματικά σου αυτό το διάστημα με τον Άρη να κινείται στο ζώδιο σου τα πράγματα θα κινηθούν καλύτερα σε σχέση με το παρελθόν, αν δείξεις περισσότερη ανεκτικότητα και διάθεση διαλόγου προκειμένου να αμβλυνθούν οι τυχόν εντάσεις που επικρατούν ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Από τις 7 και μετά που η Αφροδίτη […]

Follow by Email