33 °C Argos, GR
4 Ιουλίου 2022

Η LG LED Bloc αποτελεί πραγματική καινοτομία στο digital signage

Με ασυναγώνιστη ποιότητα εικόνας και βέλτιστο σχεδιασμό χωρίς καλώδιο, επεκτείνει τις δυνατότητες κάθε επιχειρηματικού χώρου.

Αθήνα, 06Ιουνίου 2022–Τοτμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG), παρουσιάζει μια ακόμη καινοτόμα digital signage πρόταση, την LG Led Bloc (μοντέλο LSAC02554″). Η σειρά LSAC είναι η πρωτοποριακή σειρά LED signage, η οποία εφαρμόζει την τεχνολογία μετάδοσης χωρίς καλώδια, με συνδέσεις “non connector”[1]. Συγκεκριμένα, για αναλύσεις έως και UHD, με λόγο 16:9, δεν απαιτεί συνδέσεις καλωδίων μεταξύ των πλαισίων, για την παροχή σήματος και ρεύματος. Επίσης, χάρη στη σχεδίαση τμηματικής συναρμολόγησης, η εγκατάσταση των προϊόντων της σειράς LSAC γίνεται ευκολότερα από ποτέ[2].

[hfe_template id='397365']

Αναβαθμίστε τον επαγγελματικό σας χώρο αντικαθιστώντας το υφιστάμενο LCDvideo wall με την τελευταίας τεχνολογίας LEDοθόνη χωρίς να χρειάζεται να εξασφαλίσετε επιπλέον χώρο. Σε αντίθεση με τα LCD video walls, η σειρά LSAC είναι πραγματικά χωρίς πλαίσιο, με αποτέλεσμα το κοινό να εστιάζει στο σύνολό του οπτικού περιεχόμενου χωρίς παρεμβολές μεταξύ των οθονών. Βελτιωμένη και στο χώρο του HDR με HDR10/HDR10 Pro[3], το περιεχόμενο ζωντανεύει και εντυπωσιάζει,επιτρέπoντας στους θεατές να απολαμβάνουν ρεαλιστική ακρίβεια στο έπακρο.

Η σειρά LSAC διαθέτει πιστοποίηση EMC κατηγορίας B, σύμφωνα με την οποία απαιτείται ηλεκτρονικός εξοπλισμός για χρήση σε οικιστικά περιβάλλοντα, καθώς και εμπορικά, βιομηχανικά ή επιχειρηματικά περιβάλλοντα. Ως εκ τούτου, είναι κατάλληλη για χρήση σε περιορισμένο χώρο, όπως αίθουσες συνεδριάσεων επιχειρήσεων, αίθουσες συμβουλίου κ.λπ. Τέλος, η σειρά LSAC είναι συμβατή με λύσεις λογισμικού της LG, όπως το SuperSign CMS, το LED Assistant και το ConnectedCare, που βοηθούν τις επιχειρήσεις να λειτουργούν άψογα[4].

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την LGLedBlocLSAC025 μπορείτε να βρείτε εδώ.

Σχετικά με την LG Electronics Business Solutions

Η LG Business Solutions είναι o αξιόπιστος συνεργάτης που προσφέρει καινοτόμα προϊόντα και λύσεις για διαφορετικές βιομηχανίες παγκοσμίως. Με ένα χαρτοφυλάκιο μοναδικών λύσεων από κορυφαία προϊόντα ψηφιακής σήμανσης OLED και LED για τους επαγγελματίες έως λύσεις θέρμανσης και ψύξης, η LG είναι ένα brand με παγκόσμια αναγνώριση. Οι λύσεις πληροφορικής της LG περιλαμβάνουν οθόνες, lap-top, προβολείς, συσκευές cloud, ιατρικές οθόνες και ρομπότ, όλα σχεδιασμένα για να μεγιστοποιούν την αποδοτικότητα της εργασίας και να επιστρέφουν ισχυρή αξία στους πελάτες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.LG.com/b2b.

Σχετικά με την LG Electronics Ελλάς ΜΑΕ

Η LG Electronics Ελλάς ΜΑΕ, ιδρύθηκε ως θυγατρική εταιρεία το 2002, στο πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής για ακόμη πιο γρήγορη και αποτελεσματική ανάπτυξη. Στόχος είναι να συνεισφέρει δυναμικά τόσο στην ελληνική, όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, βασιζόμενη στη μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας, με αρωγούς την τεχνολογική υπεροχή, το πρωτοποριακό design και την έμφαση σε ποιοτικές υπηρεσίες pre- και after-sales. H LG Electronics Ελλάς ΜΑΕ έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής ενώ έχει εδραιωθεί στην αντίληψη των καταναλωτών και των συνεργατών της. Στη διάρκεια της πορείας της, η εταιρεία έχει παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα, έχει εφαρμόσει νέες τεχνολογίες στην κατασκευή ψηφιακών λύσεων και συνεχίζει να ισχυροποιεί την θέση της στην εγχώρια αγορά, με την παρουσίαση καινοτόμων καταναλωτικών λύσεων υψηλού σχεδιασμού για την οικιακή ψυχαγωγία και τις οικιακές συσκευές. Επιπλέον, η LG Electronics Ελλάς ΜΑΕ προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις, καθώς το επαγγελματικό τμήμα LG Business Solutions έχει γνωρίσει ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, ολοκληρώνοντας με επιτυχία συνεργασίες με κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και διεθνείς και εγχώριες τουριστικές μονάδες, προσφέροντας λύσεις με προηγμένα συστήματα HVAC, οθόνες digital signage, ξενοδοχειακές τηλεοράσεις και προϊόντα φωτισμού LED. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr, αλλά και το αποκλειστικό www.lg.com/gr/business.

Επισκεφτείτε την LG στα:

www.lg.com/gr

LG MAGAZINE

www.facebook.com/lghellas

www.instagram.com/lg_hellas

www.LinkedIn.com/lghellasBusinessSolutions

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με:

Communication Effect

ΜαριάνθηΜαρίφογλου

AccountΕxecutive

e-mail: [email protected]

τηλ: 210 6898300

 

LG Electronics Hellas

Business Solutions Division

B2B Marketing

e- mail: [email protected]

τηλ: 210 48 00 500

 

[1]Συνδέσεις “NonConnector”: Συνδέσεις που χρησιμοποιούν RF (ραδιοσυχνότητες) για τη μετάδοση και τη λήψη δεδομένων ανάμεσα σε δύο συσκευές.

[2]Η εγκατάσταση του προϊόντος μπορεί να γίνει με βάση τοίχου VESA (600×400) και βίδες.Η βάση επιτοίχιας τοποθέτησης VESA και οποιαδήποτε άλλη βάση επιτοίχιας τοποθέτησης πωλείται χωριστά.

[3]Το HDR10 Pro είναι η λύση HDR που προσφέρει η LG για την επεξεργασία του σήματος HDR, χρησιμοποιώντας ενισχυμένη δυναμική χαρτογράφηση αποχρώσεων.

[4]Τα “LGConnectedCare” και “SuperSignCMS” πωλούνται χωριστά.Η διαθεσιμότητα της υπηρεσίας “LGConnectedCare” μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την περιοχή, γι’ αυτό επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωποπωλήσεων της LG στην περιοχή σας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Τα στοιχεία που μπορεί να παρακολουθήσει το LG Connected Care: Κεντρική πλακέτα (θερμοκρασία, κατάσταση σήματος, έκδοση FPGA, κατάσταση σύνδεσης Ethernet), κάρτα λήψης (θερμοκρασία, ισχύς LED)

Περισσότερα Άρθρα

Τεχνολογίες καθαρισμού αέρα από την LG για τέλεια ατμόσφαιρα για κάθε σπίτι

Αθήνα 24Ιουνίου 2022– Η LG Electronics Ελλάς, με πολυετή εξειδίκευση στα προϊόντα θέρμανσης και κλιματισμού, παρουσιάζει τις νέες τεχνολογίες των κλιματιστικών τις, οι οποίες προσφέρουν καθαρό αέρα και ένα ασφαλές περιβάλλον, σε κάθε χώρο και δωμάτιο του σπιτιού σας. UVnano™: Η τεχνολογία με LEDUV, διατηρεί καθαρό τον ανεμιστήρα του κλιματιστικού σας, εξασφαλίζοντας ότι ο αέρας […]

Αντλίες θερμότητας LG: Η καλύτερη επιλογή για πιο οικολογική θέρμανση και κλιματισμό

Tοεπαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LGElectronics (LG), με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, φροντίζει ώστε όλοι να έχουν πρόσβαση σε πιο φιλικές για το περιβάλλον επιλογές θέρμανσης και κλιματισμού, με αντλίες θερμότητας LG. Οι αντλίες θερμότητας αέρος/νερού της LG προσφέρουν πολλαπλά οφέλη, καθώς εξοικονομούν ενέργεια και μειώνουν τα λειτουργικά κόστη1. Το σύστημα απόδοσής τους επιτρέπει […]

Follow by Email