35 °C Argos, GR
18 Αυγούστου 2022

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 5 Ιουνίου

Κριός      Βγαίνετε με ορμή μπροστά!

Αυτόν τον μήνα μπορείτε να σταθεροποιήσετε τα οικονομικά σας, να επενδύσετε  στην ακίνητη περιουσία και τη γη αλλά κυρίως να νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια και σταθερότητα. Μία σημαντική προσωπική ή επαγγελματική σχέση περνάει μέσα από αλλαγές αλλά πετυχαίνει να αναγεννηθεί. Ο Αρης όλο τον μήνα συνεχίζει την πορεία του στο δικό σας ζώδιο γεμίζοντας με δύναμη, ορμή, τόλμη, ερωτισμó αλλά και ένταση, που κάποιες φορές μπορεί να ξεφύγει και να οδηγήσει σε σύγκρουση. Ελέγξτε τα νεύρα σας μέσα από τη σωματική δραστηριότητα και την άσκηση, προσέξτε την ταχύτητα.

Ταύρος   Σαγηνεύετε το αντικείμενο του πόθου σας

[hfe_template id='397365']

Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας που σας χαρίζει γοητεία,  πειθώ,  ερωτισμό,  πολλούς θαυμαστές αλλά και δυνατή επικοινωνία, πολλές συναντήσεις, συμφωνίες, ταξίδια και κέρδη. Κρατάτε μυστικά τα σχέδιά σας και πολύ καλά κάνετε, γιατί κάποιοι λειτουργούν παρασκηνιακά. Μεγαλύτερη προσοχή θα χρειαστείτε την πρώτη εβδομάδα του μήνα και κοντά στις 18. Αξιοποιήστε έως τις 22 Ιουνίου την εύνοια της Αφροδίτης  για να έρθετε πιο κοντά στα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν.

Δίδυμοι  Ξαναβρίσκετε την ανεμελιά και το χιούμορ σας

Ο μήνας των γενεθλίων σας δηλώνει ένα καινούργιο ξεκίνημα, ένα πλάνο ζωής που θα σας απασχολήσει μέχρι τα επόμενα γενέθλιά σας. Ήλιος και Ερμής στο δικό σας ζώδιο, σε ορθή πορεία πλέον, δείχνουν τον δρόμο και τους συνοδοιπόρους σε αυτόν τον νέο κύκλο  δράσης, ανακάλυψης και περιπέτειας. Η πανσέληνος στα μέσα του μήνα  αναταράσσει ισορροπίες ανάμεσα σε σας και στις σχέσεις σας με τους άλλους.

Καρκίνος    Υπομονή μέχρι να έρθουν τα καλύτερα

Η αναγνώριση στο επαγγελματικό σας περιβάλλον είναι ο απόλυτος στόχος σας για τον Ιούνιο και πυροδοτεί εντάσεις στις επαγγελματικές σας σχέσεις.  Προσέξτε την υπερκόπωση και το άγχος αλλά και μικροατυχήματα λόγω βιασύνης. Ο μήνας των γενεθλίων σας ξεκινάει στις 21 Ιουνίου και θα αρχίσετε να νιώθετε σταδιακά καλύτερα.

Λέων  Ταξίδια, μεγάλα σχέδια και γνωριμίες σάς απογειώνουν

Οι φίλοι αλλά και νέες σημαντικές γνωριμίες ανανεώνουν την ψυχολογία και τη διάθεσή σας κι ανοίγουν  νέες προοπτικές αλλά και πολλές όμορφες στιγμές.  Προσέξτε μόνο κοντά στις 7  και 14 με 18 Ιουνίου μην προκαλέσετε την οργή του συντρόφου ή των συνεργατών σας.

Θα έχετε πάρα πολλές προσκλήσεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις και γιορτές ενώ η φήμη σας και η αναγνώριση στα επαγγελματικά σας θα είναι ένα δυνατό χαρτί. Με επίκεντρο στις 23 Ιουνίου προσέξτε το παρασκήνιο στα επαγγελματικά σας αλλά και σε θέματα υγείας ή ψυχολογίας.

Παρθένος    Μυστικοί έρωτες σας προκαλούν

Ξαναβρίσκετε τον παλιό καλό εαυτό σας σταδιακά από τις 3 Ιουνίου και ξεκαθαρίζετε τους μελλοντικούς σας στόχους αλλά και τα σχέδια. Πλέον βλέπετε πιο καθαρά και μπορείτε να αποφασίσετε σημαντικές συμφωνίες και επαγγελματικές κινήσεις για να ξαναβρείτε την αρμονία και την ισορροπία που θέλετε. Ταξίδια ακόμα και στο εξωτερικό ή ένας έρωτας κεραυνοβόλος ακόμα και μία δεύτερη ευκαιρία περιμένουν.

Ζυγός    Παραδοθείτε στην απόλαυση του έρωτα

Αφεθείτε στον ερωτισμό του μήνα, με την Αφροδίτη να πυροδοτεί μυστικές απολαύσεις έως τις 22 Ιουνίου. Οι μέρες κοντά στις 6, 18 και 23 Ιουνίου χρειάζονται σύνεση και σε οικονομικά/φορολογικά ζητήματα αλλά και στις προσωπικές σας σχέσεις. Τρεις πλανήτες στον τομέα των σχέσεων, των συνεργασιών και της συντροφικότητας τονίζουν ζητήματα και ευαίσθητες ισορροπίες ανάμεσα σε σας και τους σημαντικούς άλλους της ζωής σας. Θα πρέπει να βρείτε τη χρυσή τομή  και να φερθείτε με διπλωματία για να μη χάσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ταξίδια, μελλοντικά σχέδια, επικοινωνία στο εξωτερικό κρύβουν ευκαιρίες όλο τον Ιούνιο.

Σκορπιός    Τολμηροί και ποθητοί!

Οι σχέσεις με τον σύντροφο και τους συνεργάτες είναι στο προσκήνιο και μπορούν να σας δώσουν χαρές, απολαύσεις που αξίζετε και αγάπη.

Ξαναβρίσκετε τις ισορροπίες και κερδίζετε μέσα από σημαντικές γνωριμίες.

Κάποια έκτακτα έξοδα στα μέσα του μήνα ή μια ανασφάλεια με τον ερωτικό σας σύντροφο σας κάνει πιο ευαίσθητους. Αφήστε μυστικούς πόθους να σας οδηγήσουν σε νέες απολαύσεις.

Τοξότης     Προκαλείτε τα βλέμματα και τις μάχες

Ο έρωτας διεκδικεί όλη σας την ενέργεια. Η γοητεία και η δημιουργικότητά σας, μαζί με τα επικοινωνιακά σας χαρίσματα και την ευφυΐα σας να προσεγγίζετε σύμμαχους και συντρόφους είναι τα ισχυρά σας όπλα τον Ιούνιο. Αποφύγετε τις υπερβολές τις δύσκολες μέρες του μήνα για να μην προκαλέσετε την οργή του συντρόφου σας.

Αιγόκερως   Ακρως δημιουργικοί και ερωτικοί

Φροντίστε να μην παραμελήσετε θέματα στο σπίτι και στην οικογένεια γιατί θα προκληθούν εντάσεις και παράπονα. Η πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου είναι περισσότερο απαιτητική και στον οικογενειακό αλλά και στον οικονομικό τομέα. Επενδύστε στις εργασιακές σχέσεις και στον τομέα της επικοινωνίας αλλά και των ιδεών που μπορεί να ανανεώσουν την καθημερινότητα και τις επαγγελματικές σας προοπτικές. Η Αφροδίτη έως τις 22 Ιουνίου ευνοεί την αγάπη και τον έρωτα, τη διασκέδαση και τη δημιουργικότητα σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

Υδροχόος     Φλερτ, γνωριμίες και φίλοι στο επίκεντρο 

Αλλάζουν τα δεδομένα. Και όσο και αν αναζητάτε τη σταθερότητα και την ασφάλεια στο οικογενειακό περιβάλλον και τις σχέσεις σας έχετε μπει σε τροχιά ριζικών αλλαγών, ιδιαίτερα σε θέματα σπιτιού, στέγης και οικογένειας. Ο έρωτας, το φλερτ, η δημιουργικότητα, η επικοινωνία, μικρά ταξίδια θα σας ανανεώνουν και κάποιες φορές θα μπερδεύονται και θα σας μπερδεύουν.

Ιχθύες   Γοητεύστε μέσα από το χάρισμα της επικοινωνίας 

Οικονομικά αγωνίζεστε να αυξήσετε τα έσοδα, αλλά έχετε και πολλά έξοδα. Αποφύγετε παρορμητικές επενδύσεις και αγορές και να είστε πιο προσεκτικοί στις αποφάσεις σας.  Μπορείτε να βγείτε κερδισμένοι γοητεύοντας τους γύρω σας με διπλωματία  και με τα ταλέντα σας. Προσέξτε γιατί το παρασκήνιο δεν βλέπει με καλό μάτι όσα πετυχαίνετε. Αποφύγετε να δώσετε αφορμή για σχόλια και μην υπερβάλλετε. Ο χώρος του σπιτιού και η οικογένειά σας  χρειάζονται μεγαλύτερη προσοχή και φροντίδα.

Περισσότερα Άρθρα

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 24 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα να σας υποστηρίζουν, όλοι οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας, νωρίς μέσα στον δεύτερο μήνα του καλοκαιριού, θα βρουν το μοιραίο τους ταίρι.  ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05 [hfe_template id=’397365′] Ζητήματα επαγγελματικά θα έρθουν στο δρόμο σας και θα σας ζητήσουν λύσεις. Είστε κάτω από τις καλύτερες […]

Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 14 Νοεμβρίου και για όλη την εβδομάδα

Κριός   Αγωνίζεστε για τον δικό σας θησαυρό Η έκλειψη Σελήνης αναμοχλεύει οικονομικά θέματα αλλά και βαθύτερες ανάγκες σας. Χρειάζεστε ασφάλεια, αναγνώριση και σταθερότητα στις προσωπικές σας σχέσεις. Ανατροπές κλονίζουν τα συναισθήματά σας και σας προκαλούν έντονη οικονομική και προσωπική ανασφάλεια. Μην συγκρουστείτε με αυτούς που θεωρείτε υπεύθυνους αλλά σε αντίθεση με την παρόρμησή σας ερευνήστε τι […]