31 °C Argos, GR
3 Ιουλίου 2022

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 4 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ

Να είστε προσεκτικοί με όσους σας υπόσχονται βοήθεια και υποστήριξη, γιατί καλά είναι τα λόγια, αλλά χρειάζονται και έργα προκειμένου να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

ΤΑΥΡΟΣ

[hfe_template id='397365']

Οι καταστάσεις θα σας πιέσουν αρκετά, αλλά δεν πρέπει να χάσετε τον προσανατολισμό και το όραμά σας. Οι πλανήτες θα βοηθήσουν στο να αποκατασταθούν τα πράγματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη θα είναι με το μέρος σας και θα ευνοεί το πέρας των επαγγελματικών σας υποθέσεων με πολύ ευνοϊκό για σας τρόπο. Ενα οικονομικό σας θέμα βρίσκει λύση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποιοι από εσάς θα τελειώσετε με σχέσεις που σας έχουν κουράσει ψυχολογικά και θα στενοχωρηθείτε. Παρ’ όλα αυτά, θα αποζημιωθείτε από τις οικονομικές σας απολαβές.

ΛΕΩΝ

Οσοι από εσάς κάνετε χειρωνακτική εργασία θα έχετε καλύτερες και περισσότερες αποδοχές αυτό το μήνα. Εξοδα που δεν είχατε υπολογίσει εμφανίζονται και σας φέρνουν εκνευρισμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα χαρείτε από το γεγονός ότι αποδίδετε παραπάνω από το κανονικό στον εργασιακό σας τομέα και, φυσικά, αυτό έχει άμεσο αντίκτυπο στην τσέπη σας. Θα καταφέρετε να ξεφύγετε από κακοτοπιές και θα «μυριστείτε» αμέσως τι συμβαίνει πίσω από μια επαγγελματική πρόταση που υπόσχεται πολλά.

ΖΥΓΟΣ

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα εργασιακά σας συμφέροντα, θα πρέπει να βρείτε έξυπνους τρόπους να υπερασπίσετε και να διεκδικήσετε στρατηγικά τα δικαιώματά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οσοι είστε μόνοι ή δηλώνετε εργένηδες είναι ο καιρός που αυτή η κατάσταση θα πάψει, καθώς μία γνωριμία αναστατώνει το ερωτικό σας γίγνεσθαι και εξάπτει τη φαντασία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα διαπιστώσετε ότι η παρούσα επαγγελματική κατάσταση δεν σας ικανοποιεί ή τουλάχιστον δεν σας δίνει τη χαρά που σας έδινε κάποτε. Θα αναζητήσετε, λοιπόν, κάποιο νέο αντικείμενο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μεθοδικότητα που σας χαρακτηρίζει θα είναι ο καταλύτης για να πετύχετε να καταξιωθείτε, αν βρίσκεστε σε ένα νέο περιβάλλον εργασίας. Αν δεν έχετε αλλάξει δουλειά, το ίδιο χαρακτηριστικό είναι αυτό που θα σας βγάλει πολλές φορές από τη δύσκολη θέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οσοι ασχολείστε με την εκπαίδευση, την παροχή υπηρεσιών και τις επικοινωνίες ετοιμαστείτε να θέσετε τις προτεραιότητές σας και να φροντίσετε ώστε τα σχέδιά σας να εξελιχθούν με τον πιο εποικοδομητικό τρόπο.

ΙΧΘΥΕΣ

Αφήστε τις επαναστάσεις και τις διεκδικήσεις κατά μέρος και υποστηρίξτε την καλή εξέλιξη της εργασίας σας. Σταματήστε επίσης να παίρνετε πολύ πατριωτικά καθετί που συμβαίνει στη δουλειά.

Πηγή: Astra News

Περισσότερα Άρθρα

Αφροδίτη στον Υδροχόο την 1η Φεβρουαρίου – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Αφροδίτη στον Υδροχόο; Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από τη νέα θέση της Αφροδίτης είναι αυτά του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) καθώς και της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες). [hfe_template id=’397365′] Αφροδίτη στον Υδροχόο και προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Η Αφροδίτη ξεκινά την πορεία της στο ζώδιο του […]

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 25 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Το συντροφικό σας έτερο θα σας πιέσει έμμεσα αυτό το χρονικό διάστημα για να εκφράσετε τα θέλω σας γύρω από την πορεία σας, ίσως και με σκοπό το γάμο – οικογένεια. [hfe_template id=’397365′] ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05 Εσείς μέχρι και τη λήξη του Μαΐου μην πάρετε κάποιες καταλυτικές αποφάσεις για την […]

Follow by Email