25 °C Argos, GR
4 Ιουλίου 2022

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 3 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ

Η ψυχολογία σας θα κυμαίνεται από την απόλυτη αδιαλλαξία στην απόλυτη ευελιξία, πράγμα που σημαίνει ότι οι υποθέσεις σας δεν θα είναι εύκολη δουλειά.

ΤΑΥΡΟΣ

[hfe_template id='397365']

Ο,τι και να συμβεί, να ξέρετε ότι ο Δίας είναι ο προστάτης σας απέναντι στις κακοτοπιές, για αυτό δώστε σημασία στα φλέγοντα ζητήματα, όπως τα οικονομικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φροντίστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας σε καταστάσεις που σας βγάζουν εκτός εαυτού, και μην αφήσετε για κανέναν λόγο τις προσοδοφόρες και εποικοδομητικές επαγγελματικές σας σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα χρειαστεί να συμβιβαστείτε με κάποιες μη συμφέρουσες λύσεις στον επαγγελματικό τομέα, που ωστόσο, μακροπρόθεσμα, θα αποδειχθούν σωτήριες για τις υποθέσεις και τις επιδιώξεις σας.

ΛΕΩΝ

Οι στόχοι σας μπορεί να είναι λίγο έως πολύ υψηλοί για τις δυνατότητές σας, ωστόσο υπάρχουν γύρω σας συνεργάτες που μπορούν να βοηθήσουν στην επίτευξή τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Να μη δανείσετε κανέναν, όσο κι αν είναι άτομο εμπιστοσύνης, αλλά και να αποφύγετε να δανειστείτε, γιατί δεν πρόκειται να είστε εντάξει στα χρέη σας. Ιεραρχήστε τις εκκρεμότητές σας και τακτοποιείστε εκείνες που ενδέχεται να καθυστερήσουν σοβαρά ζητήματα της καθημερινότητάς σας.

ΖΥΓΟΣ

Οι εντάσεις θα επηρεάσουν αρνητικά όλα όσα σας αφορούν και καλό είναι να τις αποφύγετε, όπου αυτό είναι εφικτό. Σε ό,τι έχει να κάνει με τα εργασιακά σας συμφέροντα, θα πρέπει να βρείτε έξυπνους τρόπους να τα υπερασπίσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Λειτουργήστε στρατηγικά, συνετά, και διαχειριστείτε τα έσοδά σας με σοφία, γιατί θα είστε απολύτως υπεύθυνοι για ό,τι αρνητικό παρουσιαστεί αργότερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανανεωμένη η διάθεσή σας, θα ασχοληθείτε αρκετά με το σώμα σας και ό,τι προβλήματα υπάρχουν γύρω από αυτό. Ακόμα και αν χαίρετε άκρας υγείας, να ξέρετε ότι η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα υπάρξουν κάποιες κόντρες και εντάσεις με επαγγελματικούς, κυρίως, συνεργάτες, που θα σας εμποδίσουν να είστε αποτελεσματικοί στη δουλειά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πρόκειται να σας δοθούν άπειρες ευκαιρίες να υπερασπίσετε τα δικαιώματά σας, τα κεκτημένα σας, αλλά και τον τρόπο που εργάζεστε. Για αυτό και κανείς δεν μπορεί να σας κατηγορήσει ότι δεν δουλεύετε σωστά. Κι όποιος το κάνει, θα έχει να κάνει μαζί σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η αισθηματική σας κατάσταση δεν είναι ακριβώς όσο σταθερή θα θέλατε, αλλά οι προοπτικές είναι θετικές και διαθέτετε και ισχυρή θέληση. Μην αφήσετε τον εαυτό σας να μειώσει την ενεργητικότητά του.

Πηγή: Astra News

Περισσότερα Άρθρα

Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 20 Οκτωβρίου

Κριός  Κατακλύζεστε από έντονα συναισθήματα. Η ισορροπία ανάμεσα στις δικές σας ανάγκες και τα συναισθήματα των σημαντικών ανθρώπων της ζωής σας κρέμεται από μια κλωστή. Προσέξτε μια επαγγελματική και οικονομική συνεργασία. [hfe_template id=’397365′] Ταύρος Ένα μήνυμα σας αναστατώνει. Μαθαίνετε κάτι και ξυπνάνε συναισθήματα που κρύβατε καιρό αλλά δεν ξεχάσατε. Προσέξτε με ποιον συζητάτε τα μυστικά σας και […]

Follow by Email