20 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Συνελήφθη 48χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 67χρονου

Ένας 48χρονος συνελήφθη στην Ναύπακτο, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος ενός 67χρονου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, ο κατηγορούμενος, πλησίασε αρχικά πεζός τον 67χρονο, την στιγμή που ο τελευταίος είχε σταθμεύσει το δίκυκλο που οδηγούσε σε κεντρικό σημείο της Ναυπάκτου.

Αμέσως μετά ο 48χρονος, σύμφωνα με την αστυνομία, επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο εναντίον του 67χρονου, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στην κοιλιακή χώρα και στην πλάτη.

Στην συνέχεια ο κατηγορούμενος τράπηκε σε φυγή, ενώ τραυματίας διακομίστηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στην Πάτρα, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται.

Στο μεταξύ, αστυνομικοί του τμήματος Ναυπάκτου, που είχαν ήδη ξεκινήσει τις έρευνες, εντόπισαν τον 48χρονο στο σπίτι του και τον συνέλαβαν.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι, εντοπίστηκαν, σύμφωνα με την αστυνομία, τα ρούχα που φορούσε ο 48χρονος την στιγμή που επιτέθηκε στον 67χρονο, ένας σουγιάς και τέσσερα στιλέτα.

Ο συλληφθείς πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου, ενώ οι αστυνομικοί του τμήματος Ναυπάκτου συνεχίζουν τις έρευνες σχετικά με τα κίνητρα του δράστη.

Περισσότερα Άρθρα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών του ΑΔΜΗΕ στην περιοχή της Στέρνας Αργολίδας

Ολιγόλεπτες διακοπές της κυκλοφορίας θα γίνονται από Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022, μέχρι και την Παρασκευή 23 του ίδιου μήνα, στην ευρύτερη περιοχή, βόρεια του ανισόπεδου κόμβου της Στέρνας, στο δρόμο Τρίπολη – Κόρινθος. Οι διακοπές θα γίνουν λόγω εκτέλεσης εργασιών ενσυρμάτωσης πυλώνων εναέριας γραμμής μεταφοράς 400 KV απ’ τον ΑΔΜΕ. Οι παρεμβάσεις αφορούν και τις δύο κατευθύνσεις του […]

Συνελήφθησαν άμεσα δύο άτομα για απόπειρα ληστείας σε βάρος ηλικιωμένης στη Λακωνία

Συνελήφθησαν, σήμερα (17.2.2022) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 17 και 19 ετών, αντίστοιχα, για απόπειρα ληστείας σε βάρος ηλικιωμένης. Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής διερεύνησης, που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης, προέκυψε ότι οι ανωτέρω, χθες (16.2.2022) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου […]