19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ο καιρός σήμερα

Σήμερα Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022 προβλέπεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στα βόρεια και τις θερμές ώρες της ημέρας στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τμήματα. Τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα της Μακεδονίας, Θράκης, Θεσσαλίας, Ηπείρου, Κεντρικής και Δυτικής Στερεάς και της Πελοποννήσου. Η ατμοσφαιρική κυκλοφορία ευνοεί τη μεταφορά σκόνης από τη Βόρεια Αφρική.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 33 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 14 έως 29 βαθμούς), 19 έως 34 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα (στη Θεσσαλία έως τους 35 βαθμούς), 18 έως 32 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στο Νοτιοδυτική Πελοπόννησο και στη Δυτική Στερεά έως τους 34 βαθμούς), 19 έως 31 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 18 έως 33 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και από 22 έως 30 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και στο Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο μέτριοι 4-5 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Ο καιρός στην Αττική

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα βόρεια και ορεινά τμήματα περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 34 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και παραθαλάσσια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας, αυξημένες στα γύρω ορεινά περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Περισσότερα Άρθρα

Τένις: Τη Δευτέρα ρίχνονται στη μάχη του Wimbledon οι Τσιτσιπάς και Σάκκαρη

Την ίδια ημέρα (Δευτέρα, 28/06) ρίχνονται στη μάχη του Wimbledon οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη. Μετά από την εντυπωσιακή τους παρουσία στο Roland Garros (σ.σ. ο 22χρονος πρωταθλητής ηττήθηκε στον τελικό, ενώ η 25χρονη πρωταθλήτρια στον ημιτελικό), Τσιτσιπάς και Σάκκαρη θα επιδιώξουν το καλύτερο δυνατό και στο Major του Λονδίνου. Ο κορυφαίος τενίστας όλων […]

Ο καιρός σήμερα

Τοπικές νεφώσεις στο Αιγαίο, στην Εύβοια, στην Ανατολική Στερεά Ελλάδα και στην Κρήτη αναμένονται σήμερα Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή. Άνεμοι έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο. Πιο αναλυτικά, τοπικές νεφώσεις αναμένονται στο Αιγαίο, στην Εύβοια, στην Ανατολική Στερεά Ελλάδα και στην Κρήτη με πιθανότητα πρόσκαιρων ασθενών βροχών τοπικού χαρακτήρα. […]