32 °C Argos, GR
29 Ιουνίου 2022

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 1η Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ

Θα σας δοθεί η ευκαιρία να εφαρμόσετε τις ιδέες σας, οι οποίες γίνονται εύκολα αποδεκτές από συνεργάτες ή ανωτέρους. Αρχικά, ίσως μείνετε λίγο άφωνοι από το πόσο εύκολα περνάτε τις επιδιώξεις σας, αλλά τα οικονομικά οφέλη θα είναι μεγάλα.

ΤΑΥΡΟΣ

[hfe_template id='397365']

Πολύπλευρη η αντίληψή σας και η έκφραση των όσων αντιλαμβάνεστε είναι ξεκάθαρη και διαυγής. Ειδικά για σας των τελευταίων ημερών, δεν υπάρχει τίποτα που να περιορίσει την επαγγελματική σας δράση, αλλά και την οικονομική σας επιτυχία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν θα είστε σε θέση να συμπεράνετε πάνω σε επαγγελματικά θέματα, γιατί η αντίληψή σας είναι περιορισμένη έως τελείως ψευδής. Αφήστε τις δύσκολες αποφάσεις για αργότερα μέσα στο μήνα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια μεγάλη επαγγελματική ευκαιρία παρουσιάζεται από το πουθενά και σας αναστατώνει, καθώς είναι μεγάλο το δέλεαρ που εμπεριέχει. Η στάση σας είναι να κρατάτε μικρό καλάθι, αλλά εδώ αξίζει να ασχοληθείτε παραπάνω. Οικονομική ανάκαμψη.

ΛΕΩΝ

Οι λανθασμένες αντιλήψεις σας επεκτείνονται και στον επαγγελματικό τομέα. Δεν θα καταφέρετε να αποφύγετε παρεξηγήσεις, παρερμηνείες και διαπληκτισμούς στο περιβάλλον εργασίας σας. Τα οικονομικά είναι σε ύφεση, αλλά με ανοδικές τάσεις.

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Να αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις για τα δύσκολα, κυρίως, ζητήματα. Επιμείνετε στην πεπατημένη για τη λύση των προβλημάτων σας και μην επιζητάτε την καινοτομία, καθώς δεν είστε σε θέση να έχετε ξεκάθαρη άποψη. Οικονομική δυσχέρεια, ευτυχώς, προσωρινά.  

ΖΥΓΟΣ

Οι ευκαιρίες για επενδύσεις διαδέχονται η μία την άλλη. Εχετε διάθεση για αλλαγές και καινοτομίες, και γι’ αυτό ενεργοποιείτε έξυπνες ιδέες, κάνετε συνεργασίες που αποδίδουν οικονομικά και συμβάλλουν στη μακροπρόθεσμη εξέλιξή σας.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Παρόλο που γύρω σας υπάρχουν ανοιχτοί ορίζοντες, εσείς επαγγελματικά φαίνεται ότι περιορίζεστε στην πεπατημένη. Χωρίς αυτό να αποτελεί μεγάλη ζημιά για τα επαγγελματικά σας, ωστόσο αξίζει τον κόπο να επενδύσετε οικονομικά στις ευκαιρίες. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε πρόθυμοι να βοηθήσετε τους συναδέλφους σας, αλλά αυτό μπορεί να κοστίσει. Πώς; Με το να σας εκμεταλλεύονται διαρκώς για να περάσουν τις δικές τους πεποιθήσεις, βάζοντας εσάς «μπροστά». Οικονομική ανασφάλεια. Ευτυχώς, προσωρινά.  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Απορρίπτετε έξυπνα τους ανθρώπους και τους παράγοντες που εμποδίζουν την άνοδό σας επαγγελματικά, συνάπτοντας «φιλίες» με πρόσωπα σε θέσεις-κλειδιά. Εχοντας την τάση να καινοτομήσετε σε πεδία εργασίας που ποτέ πριν δεν είχατε ασχοληθεί, πετυχαίνετε ικανοποιητικά έσοδα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Απομονώνεστε από τους συνεργάτες σας και δεν είστε ανοιχτοί ούτε σε συμβουλές ούτε σε συνεννόηση. Αρνείστε να συνυπάρξετε αρμονικά μαζί τους. Τα αρνητικά αποτελέσματα αυτής της στάσης σας θα τα υποστείτε, ουσιαστικά, στο τέλος του μήνα.

ΙΧΘΥΕΣ

Oι συνεργάτες σας μπορεί να σας απομονώσουν, βλέποντας ότι δεν είστε σε θέση να συμβάλλετε ουσιαστικά στην παραγωγή έργου. Υπάρχει η πιθανότητα να παρεξηγηθείτε και να το πάρετε προσωπικά, αλλά είναι μόνο μια πιθανότητα. Οικονομική ανασφάλεια.

ΠΗΓΗ

Περισσότερα Άρθρα

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Οι συζητήσεις που θα κάνετε με το σύντροφό σας αυτό το διάστημα θα έχουν την πλήρη τους εφαρμογή. Μερικοί από εσάς θα φτάσουν ακόμη και σε συγκατοίκηση.  ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05 [hfe_template id=’397365′] Τον τελευταίο καιρό έχετε ασκήσει έντονη κριτική στον άνθρωπό σας, καθώς βλέπετε χλιαρά συναισθήματα αλλά και μια διάθεση […]

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 20 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Ο σύντροφός σας θέλει να σας μιλήσει για τα όποια επόμενά του σχέδια, που συμπεριλαμβάνουν και εσάς. Να είστε και εσείς έτοιμοι, λοιπόν, για να κάνετε και τις δικές σας προτάσεις! ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05 [hfe_template id=’397365′] Με τόσες αλλαγές στον αστρολογικό θόλο, το μόνο που σας χρειάζεται είναι να εκφράσετε […]

Follow by Email