18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

ΑΡΣΟΕ: “11ο Εαρινό Ράλλυ Άργους – Νίκος Τσάμης”

Ο Αργολικός Σύλλογος Οχημάτων Εποχής σε συνεργασία με το Δήμο Άργους-Μυκηνών και την ΚΕΔΑΜ διοργάνωσαν σήμερα Κυριακή 29 Μαΐου το “11ο Εαρινό Ράλλυ Άργους – Νίκος Τσάμης”

Πρόκειται για μονοήμερη εκδήλωση touring-regularity με επίκεντρο την ευρύτερη περιοχή του Άργους και τα ορεινά χωριά της Αργολίδας.

Η έναρξη του αγώνα πραγματοποιήθηκε στην Λαϊκή Αγορά του Άργους έναντι των Στρατώνων του Καποδίστρια και ο τερματισμός θα γίνει στο γραφικό Κεφαλάρι όπου θα ακολουθήσει γεύμα και απονομές.

Περισσότερα Άρθρα

Γ΄Εθνική: “Έχασε” δυο βαθμούς στις καθυστερήσεις το Ναύπλιο 2017 στη Ζάκυνθο (video)

Απίστευτο ματς στη Ζάκυνθο με το Τσιλιβή να ισοφαρίζει κυριολεκτικά στην τελευταία φάση του αγώνα. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων,ο Βερνάρδος έβγαλε πάσα “πάρε βάλε” στον Μαρούδα που από πολύ κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μέσα σε πανηγυρισμούς των γηπεδούχων (στο γήπεδο δεν ήταν πάντως περισσότεροι από 100 φίλαθλοι). Το πρωτοπόρο Ναύπλιο 2017 είχε […]

Δήμος Ναυπλιέων: «Χορεύοντας… για τα 200 χρόνια»

Ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ σας προσκαλούν να συμμετέχετε στην μουσικοχορευτική εκδήλωση που θα διεξαχθεί το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 6.00 μ.μ. στην Πλατεία Συντάγματος με τίτλο «Χορεύοντας…για τα 200 χρόνια». Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν χορευτικές ομάδες με τη συνοδεία παραδοσιακής μουσικής ορχήστρας υπό τη μουσική επιμέλεια του κ. Γιάννη Παυλόπουλου. Οι […]