19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 28 Μαΐου

KΡΙΟΣ

Ένα νέο πρόσωπο κάνει την εμφάνισή του στη ζωή σας και την αναστατώνει, είτε είστε σε σχέση είτε όχι. Αν είστε σε σχέση, θα πάρετε μαθήματα πίστης αυτή την περίοδο.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι σχέσεις θα περάσουν μια κρίση ταυτότητας εξαιτίας εξωγενών παραγόντων που τις επηρεάζουν. Ο μόνος τρόπος να αντιμετωπίσετε την κατάσταση είναι να βασιστείτε στην αγάπη που νιώθετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα νέο πρόσωπο ή μια σχέση υπό ανανέωση θα παίξει καταλυτικό ρόλο ως προς τη θετική αισθηματική σας πορεία. Ο αγώνας σας προς την ολοκλήρωση, τώρα δικαιώνεται. Γάμος, παιδιά, οικογένεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ορθή κρίση σας, η σωστή και δίκαιη μεταχείριση των συνεργατών σας και η ομαδικότητά σας θα φέρουν την επιτυχία μια ώρα αρχύτερα. Η τύχη ευνοεί τα οικονομικά σας.

ΛΕΩΝ

Ρήξεις και χωρισμοί, εντάσεις και καβγάδες, άσχημα μαντάτα από πλευράς σχέσεων. Αποκαλύψεις, κυρίως των δικών σας ατασθαλιών, που οδηγούν κατευθείαν στα τάρταρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί να νιώθετε τελματωμένοι μέσα σε μία σχέση που δεν βοηθά την αυτoεξέλιξή σας, ωστόσο μη βιάζεστε να δείτε τα πράγματα να τρέχουν. Πάρτε αποφάσεις, γιατί σε λίγο θα αρχίσει ξανά η ροή και πρέπει να είστε έτοιμοι.

ΖΥΓΟΣ

Κανείς δεν μένει ασυγκίνητος από τα προσόντα και τα ταλέντα σας. Eνα πρόσωπο κύρους έρχεται να λειτουργήσει βοηθητικά για τα επαγγελματικά σας σχέδια. Ευνοούνται οι επενδύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με όπλα σας τις γνώσεις και την εμπειρία σας θα καταφέρετε να επιτύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Τα οικονομικά περνούν μια περίοδο άνθησης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να μην αποφύγετε να συμμετάσχετε σε ομάδες αν αυτές σας εγγυώνται ότι θα γίνει η δουλειά σας. Ισως χρειαστεί να πείτε και κάποια ψέματα, προκειμένου να έχετε γρήγορα αποτελέσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι συνεργάτες μπορεί να σας απομονώνουν, γιατί ο διακαής σας πόθος να επιτύχετε σας κάνει επιτακτικούς απέναντί τους. Οικονομική άνοδος, αλλά και πολλά έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όσο καλά κι αν αισθάνεστε μέσα σας, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σας τρέχουν. Μην αμελείτε εκκρεμότητες που μπορεί αργότερα να στοιχίσουν τόσο σε κόπο όσο και σε χρήμα.

ΙΧΘΥΕΣ

Κλυδωνισμοί, αρκετά σοβαροί, και στα αισθηματικά σας, καθώς έχετε μια ιδιαίτερη, δική σας αντίληψη για το τι συμβαίνει, που δεν έχει καμία σχέση ούτε με την πραγματικότητα, αλλά ούτε και με την αλήθεια.

ΠΗΓΗ

 

Περισσότερα Άρθρα

Maestro: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επέστρεψε στην τηλεόραση μετά από 11 χρόνια και αποθεώθηκε στο Twitter

Πρεμιέρα έκανε προχθές 13 Οκτωβρίου το  «Maestro» στο Mega και καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό. Η πολύχρονη απουσία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη από την τηλεόραση σε συνδυασμό με το all star καστ της σειράς και τις φήμες που θέλουν τη σειρά να ανεβαίνει στη συνέχεια στο Netflix εκτίναξαν στα ύψη την τηλεθέαση. Μέσα από εννέα επεισόδια, ο […]

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Αυτά που θέλετε να κάνετε για τη δική σας καθημερινότητα μην τα εμποδίζετε και καθυστερείτε μόνο και μόνο για να δώσετε χρόνο και χώρο σε μια νέα γνωριμία. ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05 Υπάρχει ένα μόνιμο άγχος μέσα στην καρδιά σας για την πορεία και εξέλιξη του δεσμού σας. Iσως και όλο […]