18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Καιρός: Ανεβαίνει κι άλλο η θερμοκρασία την Τρίτη

Την Τρίτη αναμένεται αίθριος γενικά καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις. Τις θερμές ώρες της ημέρας αναμένονται τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως σε ορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας. Οι καταιγίδες είναι πιθανό να συνοδεύονται και από τοπικές χαλαζοπτώσεις.

Η θερμοκρασία, πάνω από τα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα, θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, και θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 10 έως 29 βαθμούς, στην υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα από 10 έως 32, στην Ήπειρο από 10 έως 29 στη Θεσσαλία από 12 έως 34, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 11 έως 34, στα νησιά του Ιονίου από 11 έως 28 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 11 έως 29 και στα νησιά του νοτιοανατολικού Αιγαίου έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις έως 3-4 Μποφόρ στα πελάγη.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 33 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις 2-3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 29 βαθμούς.

Περισσότερα Άρθρα

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο σπουδαίος ηθοποιός Μάνος Κατράκης

Ο Μάνος Κατράκης, κορυφαίος πρωταγωνιστής και θιασάρχης, γεννήθηκε σαν σήμερα στις 14 Αυγούστου του 1909 στο Καστέλι Κισσάμου των Χανίων Κρήτης. Ήταν το μικρότερο από τα πέντε παιδιά του εμπόρου Χαράλαμπου Κατράκη και της Ειρήνης. Πριν συμπληρώσει τα 10 του χρόνια η οικογένειά του μετακόμισε στην Αθήνα, καθώς οι δουλειές του πατέρα δεν πήγαιναν και […]

Στα χέρια των Αρχών 14χρονος για τις πυρκαγιές στον Θεολόγο

Ένας 14χρονος προσήχθη στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αταλάντης από τους Ανακριτικούς Υπαλλήλους της Υπηρεσίας σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, ως υπεύθυνος για τις πυρκαγιές που ξεπηδούσαν τις τελευταίες 12 ημέρες στην περιοχή του Θεολόγου. Σύμφωνα με το Lamiareport.gr, οι Πυροσβεστικές και Αστυνομικές Αρχές αξιοποιώντας πληροφορίες, κυρίως από κατοίκους, σχετικά με τον τρόπο και το […]