29 °C Argos, GR
6 Ιουλίου 2022

Στον Πειραιά έχει εντοπιστεί ο Θύμιος Μπουγάς – Καταθέτει μηνυτήρια αναφορά το Silver Alert

Στην περιοχή του Πειραιά έχει εντοπιστεί ο Θύμιος Μπουγάς από τον Πύργο, ο οποίος εξαφανίστηκε μετά από άγρια επίθεση bullying που δέχθηκε από νεαρούς.

«Οι περιγραφές που παίρνουμε από εκείνη την περιοχή ταιριάζουν με τον Ευθύμη, και ενδυματολογικά και ο σωματότυπος, ακόμα και ο μηχανισμός ομιλίας λόγω τραχειοστομίας» αναφέρει στο thebest.gr o διοικητής του Silver Alert Γεράσιμος Κουρούκλης. «Συνεχίζουμε να βρισκόμαστε σε αναζήτησή του, παίζουμε το κρυφτούλι με τον Ευθύμη. Έχουμε τέσσερις με πέντε μαρτυρίες, είναι στην περιοχή του Πειραιά, αλλά μόλις καταλάβει ότι κάποιος τον κοιτάει πιο έντονα, το βάζει στα πόδια και μέχρι να προλάβουν να μας ενημερώσουν έχει εξαφανιστεί. Δεν ξέρουμε αν γνωρίζει ότι το ψάχνουμε, όμως αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι βρίσκεται σε κατάσταση πανικού και προσπαθεί να ξεφύγει από τους πάντες και τα πάντα».

Όπως τονίζει ο κ. Κουρούκλης, ο Ευθύμης είναι τρομαγμένος και ζει ως άστεγος και επαιτεί: «Τον έχουν δει να βγαίνει από εγκαταλελειμμένα κτίρια, αλλά μόλις τον πλησιάζουν τρέχει και απομακρύνεται, και μιλάμε για πολίτες, εθελοντές χωρίς διακριτικά. Όλα συγκλίνουν ότι είναι εκεί, αλλά είναι πολύ τρομαγμένος. Είναι ενημερωμένες με φωτογραφίες πεζές περιπολίες της Αστυνομίας αλλά και το Λιμενικό Σώμα μήπως προσπαθήσει να φύγει προς άλλη κατεύθυνση με πλοίο».

[hfe_template id='397365']

Στο μεταξύ, όπως είπε στο thebest, υπάρχει μια φωτογραφία του Ευθύμη που πήγε με μέιλ σε κάποιο μέσο ενημέρωσης και προσπαθούν να βρουν ποιος την έστειλε και πότε είναι τραβηγμένη, γιατί σε αυτή η κατάσταση του Ευθύμη είναι απογοητευτική και δεν έχει καμία σχέση με αυτή στο Silver Alert, που είναι αξιοπρεπέστατη.

Επίσης, απευθύνει έκκληση: «Όποιος δει τον Ευθύμη δεν τον πλησιάζει, αλλά αυτομάτως με το που θα τον δει καλεί στο 1065 και μας δίνει τον τόπο για να ενεργοποιήσουμε εμείς τους εθελοντές και την Αστυνομία. Στο μεταξύ, δεν τον αφήνει διακριτικά από τα μάτια του».

Καταθέτει μηνυτήρια αναφορά το Silver Alert

Αναφερόμενος ο πρόεδρος του Silver Alert στα 11 άτομα που έκαναν bullying στον Ευθύμη, τονίζει: «Σε ό,τι αφορά τους 11 του Πύργου, μαζεύουμε στοιχεία και συμπληρώνουμε τον φάκελο, γιατί θα υποβάλουμε δική μας μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, έτσι ώστε να αναλάβει ανώτερος εισαγγελικός λειτουργός. Αυτό το κάνουμε προκειμένου να μην υπάρξει καμία περίπτωση συγκάλυψης. Γιατί από τις πληροφορίες που έχουμε κάποιοι από αυτούς είναι τα λεγόμενα “καλών οικογενειών” και για να το προσδιορίσω περισσότερο είναι πολιτικών και οικονομικών προσώπων της περιοχής. Φρονώ ότι μπορεί να υπάρξει μια τέτοια τάση, δεδομένου ότι “κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει” και επειδή είναι και επαρχία όλοι γνωριζόμαστε… Αυτό δεν πρέπει να συμβεί».

Περισσότερα Άρθρα

Καταμετρήθηκαν 2.874 περιστατικά Covid-19 τις τελευταίες 24 ώρες – 144 διασωληνωμένοι – 15 νέοι θάνατοι

Σήμερα, Τετάρτη 28 Ιουλίου, ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοίνωσε 2.874 νέα περιστατικά Covid-19 στην Ελλάδα. Παράλληλα, σύμφωνα με την ενημέρωση του ΕΟΔΥ, 144 ασθενείς βρίσκονται διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ, ενώ έχουν καταγραφεί 15 νέοι θάνατοι. Υπενθυμίζεται πως τα περισσότερα σε αριθμό περιστατικά του ιού που έχει καταγράψει ο ΕΟΔΥ σε μία ημέρα ανακοινώθηκαν στις 30 […]

Λιμεναρχείο Ναυπλίου : Αναγγελία θυελλωδών ανέμων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑΣ ΘΥΕΛΛΩΔΩΝ ΑΝΕΜΩΝ       1.-  Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με την υπ. αριθ. 119/07-02-2019/0730 UTC  ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΘΥΕΛΛΩΔΩΝ ΑΝΕΜΩΝ ΕΜΥ: [hfe_template id=’397365′] Στο Νοτιοδυτικό Αιγαίο συνεχίζει τουλάχιστον μέχρι 07/22 UTC Βορειοανατολικοί 7 ή 8. 2.-  Παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες των σκαφών που ευρίσκονται σε λιμένες, αλιευτικά καταφύγια ή όρμους της περιοχής μας: (α) Να προβούν ΑΜΕΣΑ […]

Follow by Email