17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Η Νορβηγική Χορωδία «ΑΡΚΑΝΤΙΑ» τιμά απόψε στην Τρίπολη τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης

Την Κυριακή 22 Μαΐου 2022, υποδεχόμαστε τη χορωδία Αρκάντια από το Όσλο, που θα παρουσιάσει στις 20:30 το βράδυ, στο Μαλλιαροπούλειο θέατρο του Δήμου Τρίπολης, ένα ελληνικό πρόγραμμα από βυζαντινούς ύμνους, παραδοσιακά τραγούδια και σύγχρονες συνθέσεις των Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Γιάννη Μαρκόπουλου και Χρήστου Λεοντή.

Την καλλιτεχνική υποστήριξη της εκδήλωσης, επιμελήθηκε η χορωδία Ορφέας Τρίπολης, όπου θα συμμετέχει, μαζί με τη φιλοξενούμενη χορωδία, σε μέρος του προγράμματος.

Η χορωδία Αρκάντια, ειδικεύεται στην Ελληνική χορωδιακή μουσική και κουλτούρα, μιας και η μαέστρος της χορωδίας Μαριλένα Ζλατάνου, είναι Ελληνίδα.

Περισσότερα Άρθρα

Διάθεση δημιουργίας ενός δίαυλου επικοινωνίας για τους Δήμους Ναυπλιέων και Άργους – Μυκηνών

Εχθές, Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 13.00 οι Αντιδήμαρχοι κύριος Κωνσταντίνος Καράπαυλος Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Τουρισμού του Δήμου Ναυπλιέων και ο  κύριος Παναγιώτης Μπουλούκος, Αντιδήμαρχος Σύγχρονου Πολιτισμού και Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Άργους Μυκηνών ή ο Αντιδήμαρχος Άργους Μυκηνών και ο Αντιδήμαρχος Ναυπλιέων συναντήθηκαν στα σύνορα των δύο πόλεων που πλέον δεν θα χωρίζει […]