19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 21 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ

Οικονομικά έξοδα προκύπτουν και σας φέρνουν σε δύσκολη θέση, καθώς πρέπει να ανταπεξέλθετε άμεσα. Κάντε τον δικό σας προγραμματισμό και σίγουρα δεν θα βγείτε χαμένοι.

ΤΑΥΡΟΣ

Η καλή σας ψυχολογία θα είναι ο επιβοηθητικός παράγοντας που θα φέρει τις επιτυχίες. Το Σαββατοκύριακο θα είναι γεμάτο ωραίες στιγμές και χαλαρότητα, που σας είχε λείψει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έντονη κοινωνική ζωή και πολλές επαφές με φίλους, γνωστούς, συνεργάτες. Η αισιοδοξία και η καλή διάθεση που θα εισπράξετε θα σας ακολουθήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η διάθεσή σας είναι στα ύψη και όχι άδικα: επαγγελματική επιτυχία, αναγνώριση και φήμη. Ηρθε η ώρα για διασκέδαση και λίγες στιγμές ξεκούρασης. Μη χάνετε χρόνο, κανονίστε ποτό ή φαγητό με φίλους που χαθήκατε.

ΛΕΩΝ

Ενα ταξίδι, ή μια μετακίνηση, θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ανεύρεση εργασίας ή στην ανανέωση της υπάρχουσας. Η αισιοδοξία επιστρέφει και μαζί της φέρνει ικανοποιητικά έσοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολύ ερωτική η διάθεσή σας, που ίσως σας κάνει να αποφασίσετε να κάνετε ένα ταξίδι μαζί με το ταίρι σας. Θα πάρετε μεγάλη χαρά αμφότεροι και η σχέση σας έχει να κερδίσει πολλά.

ΖΥΓΟΣ

Το πρόσωπο που διεκδικείτε ερωτικά πρόκειται να ενδώσει. Εκεί θα καταλάβετε πόσο καλή ερωτική, αλλά και αισθηματική χημεία έχετε μεταξύ σας. Σοβαρή σχέση, καλές προοπτικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια συμφωνία που επιδιώκετε καιρό είναι πολύ κοντά στην οριστικοποίηση. Ξεκινάτε μια περίοδο που τα επαγγελματικά βρίσκονται ψηλά στις προτεραιότητές σας, κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία σας, που έχουν πλέον εγκατασταθεί στη ζωή σας, επεκτείνονται και στον εργασιακό σας χώρο. Οι συνεργάτες σας χαίρονται να δουλεύουν μαζί σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όμορφες οικογενειακές στιγμές θα περάσετε με τους δικούς σας ανθρώπους. Ανεβασμένη η ψυχολογία σας, η λίμπιντο, η αισιοδοξία σας. Ένας νέος έρωτας έρχεται να σας βάλει σε εγρήγορση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο χώρος του σπιτιού σας θα γίνει το επίκεντρο μιας μεγάλης οικογενειακής συγκέντρωσης, όπου μαζί με τους συγγενείς αλλά και τους οικογενειακούς σας φίλους θα γιορτάσετε…

ΙΧΘΥΕΣ

Έχετε τη δυνατότητα να συμμαζέψετε σοβαρά τα οικονομικά σας. Ο επικοινωνιακός τομέας είναι μια πηγή εσόδων, καθαρή και συνεχής. Εκμεταλλευθείτε τις δυνατότητες που ανοίγονται μέσω Διαδικτύου.

ΠΗΓΗ

Περισσότερα Άρθρα

Τα ζώδια σήμερα Μ. Παρασκευή 22 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ Για σας τους Κριούς, οι μέρες αυτές σας αγχώνουν ακόμη περισσότερο, εφόσον σκέφτεστε τις υποχρεώσεις σας, αλλά και τα επαγγελματικά σας βήματα. Ίσως μία ξαφνική επίσκεψη, σας γεμίσει με χαρά. ΤΑΥΡΟΣ Για σας τους Ταύρους, η μέρα σας θα είναι γεμάτη εκπλήξεις και με αρκετή ευκολία θα αποφασίσετε να μετακινηθείτε, σε κοντινούς προορισμούς, αλλά […]

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 6 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Δραστηριότητες που τροφοδοτούν τη φαντασία και την αίσθηση του μυστηρίου. Στα επαγγελματικά, η πίστη σε κάποιους στόχους σας ανθεί. Δίνεται χρόνο στο ταίρι σας προκειμένου να σας επιβεβαιώσει τα συναισθήματά του. Οι ελεύθεροι, χαλαρή προσέγγιση χωρίς περιττές ενέργειες. ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05 Δίνετε περισσότερη προσοχή στη διαίσθηση και την προαίσθησή σας. […]