19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ο Παντελής Θαλασσινός σήμερα στη Νέα Κίο

Με την ευκαιρία της Διεθνούς ημέρας Μουσείων, διοργανώνεται σειρά εκδηλώσεων, στο Λασκαρίδειο Λαογραφικό Μουσείο Νέας Κίου, σήμερα Σάββατο 21 Μαΐου 2022.

Στις 11 το πρωί και στις 6 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθούν ξεναγήσεις στο Μουσείο, για μικρούς και μεγάλους, από την παιδαγωγό κ. Δήμητρα Δέδε.

Στις 8 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί προβολή ψηφιακού υλικού, με θέμα “Με τον φακό της Ιστορίας-Από την Κίο στη Νέα Κίο” (Επιμέλεια υλικού: Μπάμπης Αντωνιάδης).

Στις 9 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί Συναυλία με τον Παντελή Θαλασσινό. Τον συνοδεύουν στο κανονάκι ο Πάνος Δημητρακόπουλος και στο βιολί ο Σωτήρης Μαργώνης.

Περισσότερα Άρθρα

Μεγάλες ημέρες της Νεμέας – Η γιορτή του Αγιωργίτικου

Αντίστροφα μετρά ο καιρός για το μεγάλο γεγονός της Νεμέας, της Κορινθίας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Οι Μεγάλες Ημέρες της Νεμέας 2021, έρχονται. Τα δρώμενα, ξεκινούν την Παρασκευή, 3 Σεπτεμβρίου 2021, στις 8.30 το βράδυ, με την καθιερωμένη τελετή έναρξης, στο δημαρχείο της Νεμέας. Θα γίνουν ουκ ολίγα δρώμενα, στο προαύλιο του Δημαρχείου, αλλά και σε […]

ΔΙΕΚ Άργους: Παράταση προθεσμίας αιτήσεων

Παρατείνεται η προθεσμία για τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων επιλογής υποψηφίων καταρτιζομένων στο Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Άργους μέχρι και την Τρίτη 12-09-2023 και ώρα 15.00. Οι ειδικότητες που προσφέρονται από το Δ. Ι.Ε.Κ. Άργους για τη χρονιά 2023 -24 είναι οι εξής: 1.Διασώστης – Πλήρωμα Ασθενοφόρου (πιλοτικό πρόγραμμα) 2. Τεχνικός εσωτερικών ηλεκτρικών εγκαταστάσεων 3. Βοηθός παιδαγωγών πρώιμης βρεφικής […]