15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

ΔΕΥΑΑΡΜ: Αντικατάσταση Δεξαμενής με καινούργια και μεγαλύτερη στη Σκοτεινή

Σε αντικατάσταση της παλαιάς δεξαμενής με μια καινούργια και μεγαλύτερη  προχώρησε η ΔΕΥΑΑΡΜ στην Τοπική Κοινότητα Σκοτεινής.

Η αντικατάσταση της δεξαμενής δίνει λύση στην επάρκεια του νερού καθώς αποθηκεύεται το νερό της πηγής με αποτέλεσμα την μεγαλύτερη  υδροδότηση της κοινότητας αλλά και την αναβάθμιση της ποιότητας του νερού.

Τα συνεργεία της ΔΕΥΑΑΡΜ εργάζονται εντατικά απo άκρη σε άκρη του Δήμου Άργους Μυκηνών και αντιμετωπίζει με συνέπεια και αποτελεσματικότητα τα προβλήματα και τις ανάγκες στους τομείς ύδρευσης και αποχέτευσης.

Περισσότερα Άρθρα

Συναντήσεις του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα την Τρίτη στο Ναύπλιο με τους δημάρχους Επιδαύρου και Ερμιονίδας

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας είχε συνάντηση χθες το μεσημέρι, στα γραφεία της Π.Ε. Αργολίδας, στο Ναύπλιο, με τον δήμαρχο Ερμιονίδας Γιάννη Γεωργόπουλο. Στη συνάντηση, παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Δημήτρη Σχοινοχωρίτη και του προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιάννη Μαλτέζου, συζητήθηκε η δωρεά μελέτης που αφορά στη νέα χάραξη τμήματος επαρχιακού δρόμου στο Πόρτο Χέλι και […]

Ιερά Πανήγυρις Αγίας Κυριακής Κουτσοποδίου και υποδοχή Τιμίας Κάρας της Αγίας

Στα πλαίσια της εορτής της Αγίας Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Κυριακής στις 7 Ιουλίου, θα φιλοξενηθεί από 5 έως 8 Ιουλίου στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό στο Κουτσοπόδι η Τιμία Κάρα της Αγίας Κυριακής που βρίσκεται στην Ιερά Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αιγίου, με τη συνεργασία του Πολιτιστικού Συλλόγου Κουτσοποδίου Η ΑΓΙΑ  ΚΥΡΙΑΚΗ.