12 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Εικόνες από την 1η Χορωδιακή Συνάντηση που διοργάνωσε η Χορωδία Ενηλίκων του Συλλόγου “Φίλοι Δημοτικού Ωδείου Άργους” μαζί με την ΚΕΔΑΜ

Μετά την 1η Χορωδιακή Συνάντηση

Τραγουδάμε μαζί

Η Μικτή Χορωδία Ενηλίκων του Συλλόγου «Φίλοι του Δημοτικού Ωδείου Άργους» με την υποστήριξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Άργους – Μυκηνών διοργάνωσε την 1η Χορωδιακή Συνάντηση με τίτλο «Τραγουδάμε μαζί» στις 14 Μαΐου 2022, ώρα 20.00 στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος» στο Άργος.

Συμμετείχαν:

Νεανική Χορωδία Δημοτικού Ωδείου Άργους
Δημοτική Χορωδία Νέας Κίου
Χορωδία «Φάρος» Πορτοχελίου
Χορωδιακό Εργαστήρι Ναυπλίου
Χορωδία Συλλόγου «Φίλοι Δημοτικού Ωδείου Άργους»

Ήταν η πρώτη διοργάνωση που πραγματοποιήσαμε και θεωρούμε ότι στέφθηκε με επιτυχία. Μετά από δύο χρόνια απουσίας από τις χορωδιακές δραστηριότητες ξανατραγουδήσαμε μαζί με άλλες χορωδίες και με, κατά γενική ομολογία, πολυπληθές ακροατήριο.
Ευχαριστούμε θερμά όλες και όλους, που μας υποστήριξαν, που παραβρέθηκαν και μας ενθάρρυναν με το ζεστό τους χειροκρότημα.

Ευχαριστούμε τους μαέστρους κ. Νίκο Παινέζη, κ. Γιάννη Νικολόπουλο, κ. Αντώνη Ρεμούνδο και βεβαίως κ. Νίκο Καπετάνιο, ο οποίος ήταν η ψυχή της διοργάνωσης, καθώς και όλα τα μέλη των χορωδιών, που αποδέχτηκαν την πρόσκλησή μας και μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους.
Όλοι οι χορωδοί απ’ όλες τις χορωδίες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και ευχαρίστησαν τον κόσμο που είχε έρθει να παρακολουθήσει τη συνάντηση.
Παρόντες ήταν κλιμάκιο Εθελοντών του Τομέα Υγείας μαζί με τη Νοσηλεύτρια-Προϊσταμένη του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Άργους, για να συνδράμουν υγειονομικά. Η παρουσία τους υπήρξε πολύτιμη και η συνεργασία άψογη. Τους ευχαριστούμε ιδιαιτέρως.

Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της ΚΕΔΑ-Μ, κ. Παναγιώτη Σκούφη, για την αμέριστη συμπαράστασή του.

Ελπίζουμε ότι αυτή η διοργάνωση είναι η πρώτη από πολλές και ότι θα γίνει θεσμός. Γιατί έχουμε ανάγκη να δίνουμε και να παίρνουμε χαρά απολαμβάνοντας τη συντροφικότητα που υπάρχει στο χορωδιακό τραγούδι.

Περισσότερα Άρθρα

Μαραθώνιος Ναυπλίου: Γενικό Πρόγραμμα – Μετακίνηση – Ραδιοφωνικό ΣΠΟΤ

Ο Μαραθώνιος Ναυπλίου, ο πρώτος Μαραθώνιος της Άνοιξης ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 5 Μαρτίου, έχει εξασφαλίσει για άλλη μία χρονιά ένα πλαίσιο εκδηλώσεων για όλους τους συμμετέχοντες στην γιορτή του αθλητισμού και του πολιτισμού! Στα πλαίσια αυτά ανακοινώνεται: Το Γενικό Πρόγραμμα των αθλητικών και άλλων εκδηλώσεων που γίνονται στα πλαίσια του Μαραθωνίου: στο […]

Ναύπλιο: Όταν ο Καραγκιόζης βγαίνει από την… καραντίνα

Την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου στις 7μμ, το ΦΟΥΓΑΡΟ υποδέχεται την εταιρεία παραγωγής και υποστήριξης θεαμάτων Προσκήνιο στη θεατρική παράσταση Σκιών «Ζωντάνεμα – ο Καραγκιόζης βγαίνει από την καραντίνα», σε σκηνοθεσία του Μιχάλη Σδούγκου και πρωτότυπο σενάριο των Κωνσταντίνου Σπηλιώτη & Ρούλας Σαλταπήδα. Πρόκειται για μια ιδέα του ίδιου του σκηνοθέτη, σύμφωνα με την οποία το […]