29 °C Argos, GR
6 Ιουλίου 2022

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 19 Μαΐου

Κριός

H τάση σας να συμπεριφέρεστε επί ίσοις όροις με όλους επεκτείνεται και στον σύντροφό σας και αυτό ομορφαίνει τη σχέση σας, αν και υστερεί λίγο σε συναίσθημα.

Ταύρος

[hfe_template id='397365']

Eίναι πολύ σημαντικό να πάρετε το χρόνο σας και να αφήσετε τα πράγματα να εξελιχθούν χωρίς παρεμβάσεις. Κρατήστε στάση αναμονής και αφήστε τις εξελίξεις να σας δείξουν τι πρέπει να κάνετε.

Δίδυμοι

Κανείς δεν μένει ασυγκίνητος από τα προσόντα και τα ταλέντα σας. Ενα πρόσωπο κύρους έρχεται να λειτουργήσει βοηθητικά για τα επαγγελματικά σας σχέδια. Ευνοούνται οι επενδύσεις.

Καρκίνος

Ενα νέο πρόσωπο ή μια σχέση υπό ανανέωση θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην αισθηματική σας πορεία. Ο αγώνας σας προς την ολοκλήρωση τώρα δικαιώνεται. Γάμος, παιδιά, οικογένεια.

Λέων

Με ηρεμία πνεύματος, πείρα και γνώσεις θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε στις δυσκολίες που παρουσιάζονται εμπρός σας αυτό το διάστημα. Οι γυναίκες έχουν πολύ ευεργετική επιρροή επάνω σας.

Παρθένος

Να μην αποφύγετε να συμμετάσχετε σε ομάδες, αν αυτές σας εγγυώνται ότι θα γίνει η δουλειά σας. Ισως χρειαστεί να πείτε και κάποια ψέματα προκειμένου να έχετε γρήγορα αποτελέσματα.

Ζυγός

Θα χρειαστεί να θυσιάσετε κάτι προκειμένου να πετύχετε κάτι άλλο και αυτό μπορεί να σας φέρει αναστάτωση στα προγράμματά σας. Ωστόσο, προέχει η επιτυχία, γι’ αυτό μην παραπονιέστε.

Σκορπιός

Ενα παρασκήνιο στον επαγγελματικό σας χώρο μπορεί να υπονομεύσει σοβαρά τα αποτελέσματα της δουλειάς σας. Αναζητήστε τους πρωταγωνιστές ανάμεσα στους συνεργάτες σας.

Τοξότης

Ισως πρέπει να μείνετε μόνοι για κάποιο διάστημα, γιατί η σχέση σας περνάει ένα δυνατό σκαμπανέβασμα. Θα πρέπει να αναλογιστείτε και να αναλάβετε την ευθύνη για τις πράξεις και τη συμπεριφορά σας.

Αιγόκερως

Ηρθε η ώρα να πληρώσετε το λογαριασμό για όλα σας τα πεπραγμένα. Αν ό,τι κάνατε ως τώρα ήταν σύμφωνο με τη συμπαντική δικαιοσύνη, έχει καλώς. Αν όχι, τότε οι συνέπειες θα είναι σφοδρές.

Υδροχόος

Με τη δική σας συμβολή, τα προβλήματα λύνονται και το μέλλον παρουσιάζεται ελπιδοφόρο. Σταθερότητα, ηρεμία, ολοκλήρωση και ικανοποίηση σας περιμένουν από δω και στο εξής.

Ιχθύες

Συμβαίνουν γεγονότα που δεν μπορείτε να χειριστείτε, τα οποία σας οδηγούν σε αδιέξοδα. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι μια μεγάλη παύση εργασιών προς το παρόν.

ΠΗΓΗ

Περισσότερα Άρθρα

Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 21 Οκτωβρίου

Κριός   Τα οικογενειακά βάρη σας προκαλούν ανασφάλεια. Από την μια τα έξοδα και ο μισθός σας που δεν φτάνει και από την άλλη το κλίμα στην δουλειά είναι τεταμένο με έναν συνεργάτη. Ταύρος   Υποχρεώσεις και πρέπει σας καταπιέζουν και επαναστατείτε. [hfe_template id=’397365′] Μια πιεστική μέρα στην δουλειά. Αποφύγετε την ένταση στις εργασιακές σας σχέσεις και νομικές εμπλοκές. […]

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 3 Μαΐου

Τα ζώδια από την Αστρολόγο Μάρι Γιόβα και το marigiova.gr Κριός  Καλωσορίστε τον πλανήτη της ομορφιάς, της γοητείας και του έρωτα στο δικό σας ζώδιο. Μόνο για σήμερα προσέξτε εντάσεις από το περιβάλλον σας και το παρασκήνιο και χαμηλώστε ταχύτητα. Ταύρος  Προσέξτε οικονομικές και νομικές υποθέσεις ή συμφωνίες με φιλικά πρόσωπα. [hfe_template id=’397365′] Δίδυμοι  Σήμερα έχετε […]

Follow by Email